duktigaste ungen

2009-04-03, 15:35:32 / Kategori: Allmänt


vi åkte iväg til nacka för att shoppa lite. sittdelen på vagnen är det bästa som finns. i fyra timmar var vi borta eftersom vi handlade mat, åt lunch och shoppade lite kläder. lilla skrutt var glad och nöjd hela tiden förrutom de sista två minuterna i bilen hem :)

en del blev det faktiskt shoppat :) ett par linne/bomullsbyxor till mej, två kortare tunikor och en kofta. till meja en klänning, en kjol och en tröja i strl 74. snart är hon ju där och vi har inte så mycket i den storleken. känner mej väldigt nöjd med shoppingturen.på brevlådan kom det dessutom en söt tröja från mormor. tack hälsar meja! lägger ut lite bilder imorgon.

vi kom hem och då fick skrutt potatis/broccolipuré. hon kastade i sig den så det var nog smaskens. nu har jag också köpt lite olika grönsaker så jag kan göra egen mat i helgen. nä, nu ska jag ut i solen till sambon och bästa bebisen :)

he en jätteskön fredagkväll allihopa!

Sara

å va härligt att shoppa! sittvagn är grymt! vi hade vår nya chiccovagn när vi var och handla på ICA nu på eftermiddagen och han sitter still som ett ljus och tittar på allt och alla. Den är ju vänd ifrån oss.



2009-04-03, 17:50:33 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Sara

Förresten, nej jag har inte gett avokado till Max. Vet inte om man kan göra det eller inte.



2009-04-03, 17:56:17 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Anna

Vad kul att shoppa lite. Strl 74 har vi också börjat handla i. Lite i 80 med. Tänker att det är bättre att sprida ut köpandet så att man inte rätt vad det är måste köpa massa.

Hoppas ni hade det trevligt i solen och att ni får en fortsatt trevlig fredagskväll!



2009-04-03, 19:44:36 URL: http://ambi.blogg.se/

Ingela

Vad roligt med lite shopping! Jag ska försöka hitta en tunika nu i helgen. :)



Ha en underbar helg ni med!!



KRAM



2009-04-03, 22:05:55 URL: http://mammabloggen.com/

Ciliah

Tänkte på det, din tös var ju rejält stor med när hon föddes, har hon fortsatt att öka bra i vikt sen? Matildan har nämligen ökat väldigt dåligt i vikt om man tittar på kurvorna. Från att ha legat på översta till att plana ut och nu ligga knappt i mitten. Från födelsevikten har hon gått upp 1100 gr totalt och det är ju inte spec mycket på 4 månader.



2009-04-03, 23:13:41 URL: http://ciliah.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?