god morgon

2009-04-26, 09:19:25 / Kategori: Allmänt
lillskruttan sov riktigt bra i natt :) vaknade en gång vid två men somnade om direkt, sen åt hon vid fem och sov till sju. efter en portion gröt har hon nu åter somnat. hoppas hon kan sluta vakna vid två snart, hon borde ju ha förstått nu att hon inte får nån mat då.

hon är så söt, så fort man tar upp henne vid sju och lägger henne i vår säng så vänder hon direkt til mage och försöker kravla iväg. lite farligt ju så idag la jag ner henne på golvet så hon fick öva där istället. dock verkar hon ha glömt bort att man måste lyfta huvudet för att komma framåt. knasungen!

idag blir det promenad ner till svens föräldrar när skrutt har vaknat igen. en av svens bröder med familj är där så det blir trevligt. lite fika i solen :) det är en helt lagom promenad att gå dit och sen hem, totalt lite mer än en timme. sen ska det eldas skräphögar på tomten i eftermiddag, man har ju bara till den 2 maj på sig att göra det så det är lika bra att få det gjort.
hoppas ni njuter av solen <3

Anna

Det är ju jättehäftigt att de kan ta sig framåt :) Tänk att det bara är några månader sen som de låg som små degklumpar och rörde sig främst med reflexer.

Hoppas ni får en härlig promenad och en mysig fika i solen :)



2009-04-26, 09:39:20 URL: http://ambi.blogg.se/

CiliaH

Hoppas ni får en mysig dag, det låter ju så :)

Fika är ju alltid trevligt hihi.

KRAM



2009-04-26, 10:25:39 URL: http://ciliah.blogg.se/

Kicki

njut av solen åt mig med! vi har ingen idag :(



2009-04-26, 14:33:03 URL: http://kicki.webblogg.se/

Nina

heloo. haft fullt upp i helgen här..



kostade det bara 150 kr? hahhaa. ja det var ju ett skämt. men skönt ändå att det inte kostade mer _D



ja skulle lätt köpa en ny vagn. ja menar har de sagt att du kan köpa en ny så är det ju bara å göra det- du gör ju inget fel. en vagn gratis är ju bara tacka å ta emot :P haha..



ja exakt. man vill ju veta, ringde bvc å ja får inte ta den där allergimedicinen. så ja ringde tillvbaka å jag fick en utskällning???? för du vet läkarn som ja träffa är väldigt kompetent.. jaha? men ja kan inte äta medicinen. ska ja bara ta det då bara för att. ja va så förbannad i fre..



hoppas ni haft en kanonhelg nu. krams



2009-04-26, 19:53:00 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?