Extra mysig

2009-08-12, 10:55:01 / Kategori: Allmänt
Ibland är det som om skruttan vet att mamma inte mår bra. Då blir hon så där extra mysig och go, leker till och med själv stundvis :) Min mage är verkligen inte kompis med mej idag, har legat på madrassen som vi har på Mejas rum medan hon har lekt runt mej. När hon har tröttnat på att leka själv så har vi sjungit och läst saga tillsammans :) Hon älskar verkligen böcker vår sötnos, sittar gärna och tittar själv, men blir överlycklig om man börjar läsa för henne. Det ligger böcker lite här och där som hon når själv, och helt plötsligt hittar man henne med en bok i knät. Försiktig med dom är hon också än så länge, inga utrivna sidor här inte.

Nu har skrutt somnat för sin förmiddagsvila så jag har bäddat ner mej med vetekudden på magen :) Skönt kan jag lova, tror att det värsta håller på att släppa nu som tur är. Ute regnar det så man missat inget fint väder genom att ligga inne och uggla i alla fall. Kanske ska jag passa på och sova lite nu med...

Vi hörs senare, hoppas ni har en bra dag i regnet!

Nina

usch inte skoj med magont.. stackare! vet du vad det är för någe?



vi har haft det toppen. verkligen toppen! men theo har varit aktivare än på så mkt länge. är glad att mamma åkte med för ja hade aldrig orkat å inte johan heller. va liksom upp å skutta hela tiden. bada hela tiden. krypa hit å dit. ja det va full fart. å sen extra gnälligt med tänderna nån dag.



nu e ja så trött så ja borde vila ett tag med theo. väntar på att bilderna ska tankas in i datorn. endast 1000 st. haha! har även mammas kamera å videokamera.. hysteriskt..



vi får absolut ta å ses. får styra upp det snarast :D



kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam



2009-08-12, 10:59:50 URL: http://modesida.blogg.se/

Nina

oh, glömde skriva.



NAJS MED SÅÅÅÅ MKT SÖMN :D



2009-08-12, 11:00:18 URL: http://modesida.blogg.se/

Emma

Mys Meja :)



Ebba mer tuggar på sina böcker. Skriker om vi börjar läsa ibland haha.



2009-08-12, 13:08:59 URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com

emelie

de va väl jättebra? va ju nästan 10000 steg. inte alls långt ifrån =)



2009-08-12, 14:36:35 URL: http://viktkampbloggen.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?