Fredag igen

2009-08-14, 07:40:15 / Kategori: Allmänt
Natten var okej. Har hört skrutt ett par gånger men inte behövt gå in till henne förrän vid 04.20, då tog jag över henne till vår säng. Där somnade hon gott om och vi sov till 06.40. Lite tidigt för min del, men vad gör man :) Nu har vi i alla fall hunnit busa en massa och även Sven har vaknat. Han fick sova där nere i natt för att orka jobba.

Meja har börjat med en så gullig sak. När hon vill att man ska sjunga imse vimse spindel så vrider hon händerna mot varandra. Som spindeln fast på småbarnsvis. Sen gör hon spindeln när man sjunger och ibland regnet också. Så gulligt så det är inte klokt.

Idag är det supertrist väder ute :( Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske åka en tur till Nacka och titta på höstkläder. Titta menar jag då eftersom jag inte har lyckats hitta en miljon i nått gathörn eller bakom soffan än ;) Det är faktiskt nästan det enda jag saknar med att inte jobba, pengar. Vad som däremot behöver köpas är några pyjamasar till Meja. Hon har ju sovit i bara blöja hela sommaren, men nu börjar det bli lite för kallt framåt morgonen. Tur att jag i veckan fått rabattkuponger från både Lindex, Kappahl och HM :)

Daniel

Hoppas ni hittar tjusiga höstkläder!!



2009-08-14, 09:31:12 URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Nina

Lör den 22 aug så kommer det en tjej ner till sthlm från mary kay.. hon går igenom sina produkter. så får prova på en del. sen kollar dem va du har för ansiktstyp alltså huden. å sen får man någon handbehandling har ja för mej. å sen även lite sminkråd. vi ska vara fem tjejer sammanlagt. lust att hänga med? kostar ingenting. allt är gratis. man kan köpa saker OM man vill. men ja kommer inte att göra det - ja e fattig :P va sägs? krams



2009-08-14, 09:49:06 URL: http://modesida.blogg.se/

Nina

å du va inte online på msn.. theo sover nu.. skulle kunnat hjälpa dig.. =/ kanske kommer in senare då. behöver bilder.. :D du kan väl maila? å så lite beskrivnning vad som ska stå? ungefär som nu fast roligarE? hah. å vilka färger? någe speciellt tema. nån figur? =)



2009-08-14, 09:53:35 URL: http://modesida.blogg.se/

madde

hon är så duktig din lilla tös :)

har ni henne i eget rum? vi funderar på om Isak kanske störs av oss trots att han sover i egen säng men i vårt rum men de känns lite tidigt att sätta honom i eget rum men kanske inte ?!



2009-08-14, 11:18:05 URL: http://maddemamma.blogg.se/

Sara

jag vill också ha pengar!!



Jag tar ju inte någon mammapeng nu så det är väldigt snålt här hemma känns det som. Hade ju tänkt vänta till Max blir ett år och då börja ta ut igen men tror jag får ta ut från första september. Då har jag varit utan i tre månader...det kanske får räcka!



2009-08-14, 11:27:27 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Anonym

hej ja han gör ju de, gjorde iof... hehe



jag jobbar på en förskola, om du läser inlägget igen så står de där =) kram



erika



2009-08-14, 11:39:39

Linda

åh ja vem vill inte ha en massa pengar hehe. shoppa e alldeles för roligt för mitt bästa ;.)

Vad duktig Meja e som kan klättra så bra!

kram



2009-08-14, 11:42:21 URL: http://familyspace.blogg.se/

emelie o elliott

åå..du har gjort om lite ser jag, fint =) du menar alltså inläggen i emlisch? då ska jag ta o fixa de senare..det är sådant man inte tänker på själv ju =)



2009-08-14, 17:55:22 URL: http://emlisch.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?