Mysig dag

2009-08-15, 16:33:03 / Kategori: Allmänt


Sven åkte och köpte lite matsäck, packade in sakerna, Robban kom och sen åkte vi. Solen sken, men det var inte supervarmt direkt. Med en extra tröja var det helt okej tyckte jag, killarna sprang dock runt i bara badshorts. Vi åkte ut till en liten ö och hade picknik. Supermysigt. Killarna sprang runt och lekte medan vi pratade en massa. Meja kröp och klättrade glatt omkring på klipporna. Helst ville hon ju vara med brorsorna men dom var för snabba för det mesta. Oliver tog som vanligt sig tid att leka en stund med lillasyster och Mejas lycka var gjord :)



Sen mulnade det på och jag röstade för att åka hem :) Bra val eftersom det nu är helmulet. Väl inne i viken där Svens föräldrar bor så hoppade Sven och killarna i och simmade i land. Varmt hävdade Sven, kallt tror jag ;)

Nu blir det väl myskväll, jag är supertrött efter den halvdåliga natten så det blir nog sängen tidigt ikväll för min del.

Emma

Härlig dag!! :) Här har det princip regnet hela dagen, men det är väl bra för gräset eller nått :P



2009-08-15, 17:07:27 URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com

Amanda

Vilka underbara bilder! Ni gör rätt i att vara ute och njuta medans det fina vädret faktiskt finns!

Här har det spöregnat hela dagen. Men det har passat mitt humör ganska bra. Har sovit bort mesta delen av dagen då jag inte mått alls bra. :oP

Kram



2009-08-15, 20:50:09 URL: http://creyla.blogg.se/

madde

När kunde Meja sitta helt stadigt? Isak kan nu sätta sig upp själv men ibland så är det precis som om han tappar all balans och bara faller bakåt, slog i lilla huvudet 3 ggr igår men vad gör man när de kan sätta sig själv?!



2009-08-16, 07:55:28 URL: http://maddemamma.blogg.se/

Nina

å va mysigt ni verkar ha haft det :D



2009-08-16, 10:20:02 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?