Ny vecka

2009-08-10, 08:26:01 / Kategori: Allmänt
Hade en väldigt lång läggnaing av skrutt igår, en hel timme tog det innan hon till slut somnade ihopkurad tätt intill mej i vår säng. Har ingen aning om vad som var fel. Två gånger har hon vaknat till kort under natten, men nu är hon som vanligt igen :) Full fart så man knappt hänger med.

Nu är det vardag på riktigt, förra veckan blev det bara mjukstart. Nu jobbar Sven hela veckan som vanligt och vi är ensamma. Känns konstigt. Vi har i alla fall lite inplanerat och sen får vi ta resten som det kommer :) Det brukar bli bäst så.

Idag är det 8 mån kontroll på BVC, ska bli spännande, det känns som om hon ha vuxit mycket under sommaren vår lilla tjej. På onsdag går vi nog på rytmik så hon får träffa lite andra barn. På torsdag kommer Sofia och Maksim hit, blir superkul :) Ja lite har vi planerat men resten får vi ta som det kommer. Jag ska hinna måla klart Mejas möbel också när hon sover nån dag, och sen fundera över vilket som ska bli nästa projekt.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

CiliaH

Ja visst känns det lite underligt när man ska åter till vardagen. Här har vi fortfarande två veckor kvar innan Micke börjar jobba, men idag fick han ändå åka in en sväng så det är ju en försmak.



Hoppas ni får en fin dag ändå.

Kram



2009-08-10, 08:46:47 URL: http://ugglehuset.wordpress.com

Sara

vi hade också en riktigt seg nattning igår och det brukar aldrig hända. Max var ledsen och ville varken ligga i sin säng eller i vår säng. Men till slut lyckades Marcus få honom att somna



2009-08-10, 09:31:58 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kicki

Ja de är jobbigt att se att de har ont :/ Den har spruckit upp lite, men lite kvar.. hoppas de spricker upp under dagen :) Hur många tänder har Meja nu ? :)



2009-08-10, 09:34:37 URL: http://kicki.webblogg.se/

emelie o elliott

elliott vinkar o tackar =) stå lull betyder att han står själv utan o hålla sig i en kort stund. kul med bvc, e alltid lika roligt o få se att de växer ju =) kramis



2009-08-10, 09:44:39 URL: http://emlisch.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?