Söndag igen

2009-08-30, 08:14:07 / Kategori: Allmänt

Gårdagen var trevlig, och jag var helt slut när vi om hem. Eftersom vi var ute och nära vattnet så var det full koll på Meja hela tiden som gällde. Hon tyckte att det var toppen, massa människor att charma, andra barn att titta på och massa mat att smaka ;) Lilla Emma fick inte ha sin mat ifred i fem sekunder ens, Meja ryckte riskakan ur handen på henne, gång på gång. Till slut tröttnade Emma på Meja och gick därifrån, och det kan man ju förstå :)

När Meja gått och lagt sig på kvällen så kröp vi ner i sängen och tittade på en film. Tyvärr var den ganska dålig, men det var mysigt ändå. När filmen var slut gick jag in och la mej hos Meja och somnade på två sekunder. Skruttan har faktiskt haft en ganska bra natt. Har vaknat av att hon har gnällt till ett par gånger, men hon tar nappen själv och tystnar direkt. Vid 05.10 så vaknade hon till, då lyfte jag över henne till mej och hon sov vidare till 06.50 :) Så, bra natt för henne, lite mindre bra natt för mej. Är i alla fall hyggligt pigg idag.

Idag blir det en lugn dag, inget särskilt är planerat, men lite städning och så blir det väl. Massa bus och gos med förståss :)

Vad gör ni idag?


Anna

Bilderna kostade 349 kronor på Barnens hus. Man kunde välja bland olika "serier" med olika storlekar. Vi fick ett lite större nu och några mindre i blandade storlekar. Jag tror det kostade 549 om man valde till två förstoringar. Sen kan man även efterbeställa bilder. Helt ok pris tycker jag iaf :)



Vilken mysig dag ni verkade ha igår. Om man bortser från natten innan :S Skönt med en hyfsad natt i natt iaf.

Vi ska på dop idag så hinner nog inte så mkt mer under söndagen. Måste dock rensa ur kylskåpet för att hitta vad som luktar snusk :S



Hoppas ni får en bra söndag!



2009-08-30, 10:10:18 URL: http://ambi.blogg.se/

sofia - mammat till maksim

Åh, vad bra - hoppas den goda trenden fortsätter och att det leder till att även du får den sömn du behöver:)

KRam!



Idag är det städning på schemat för oss...och på eftermiddagen får vi fikagäster.



2009-08-30, 10:11:45

Nina

Japps, redan fixat surrö :D så nu har ja alla bilder på en cd :D så du får den nästa gång. får väl sätta en post it i pannan på mig eller någe :D



igår så hade vi vänner över, sen kom brorsan. Så bjöd han oss på texas burger i sickla. käka där å sen handla vi lite (brorsan handla). skjutsa hem honom och sen satt vi och kika på tv resten av kvällen.. skön lör :D



idag är det lugnt. vi ska åka å hämta brorsan så fort theo vaknat. så ska vi hjälpa honom å panta. snubben vägrar ju panta då han har en påse. nu har han tre sopsäckar!! så skulle han handla.. Theo gillar ju kundvagnen. så han tycker bara det är skoj :D hah.



låter som om ni hade en mysig dag igår själva :D härligt.. städade å så igår. så ja tänkte skita i det idag :P



ha det så mys nu :D krams



2009-08-30, 13:07:08 URL: http://modesida.blogg.se/

Emma

Tack snälla:)



2009-08-30, 15:27:00 URL: http://livetmedlija.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?