Trött lördag

2009-08-01, 09:37:46 / Kategori: Allmänt
Natten var riktigt dålig. Meja vaknade och vaknade och vaknade. Hon somnar ju om fort igen, men jag somnar absolut inte om så fort. Som vanligt lyckas jag inte somna heller nu när jag lämnat ner Meja till mamma och pappa. Sånt är livet. Är så trött så det finns inte :(

Meja kände igen mormor och morfar när dom kom igår. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi nyss var nere hos dom, men ändå. Igår kväll grillade vi kyckling och hade grönsaker till. Till efterrätt blev det blåbärspaj som Sven fixade :) Det växer ju en massa blåbär på vår tomt så det är ju bara att gå ut och plocka om man vill ha. Lite lyxigt :) 



Med den här härliga bilden från lekplatsen som morfar tagit säger vi god morgon till alla söta läsare!

Nina

å va mysigt med sandhamn. har aldrig varit där själv, men har ju hört att det ska vara toppen! riktigt mysigt! så ja hoppas ni får det..



söt hon är i sin lilla "bur" ser ut som så :D heh..



theo har börjat sova sämre han med nu. fattar inte vad det är. han vaknar å vaknar han med. eller ja. inte alltid. men han skriker till.. så han väcker ju mig hela tiden även om han inte vaknar själv..



idag är det kalas som gäller. å sen måste ja börja se över packningen. hur ska man få ner allt? ja förstår inte det :P



hoppas ni får en mysig dag nu.. kramkram!



2009-08-01, 10:25:54 URL: http://modesida.blogg.se/

Siri S

Hej Emma!



Sannas kompis Siri är inne och kollar lite efter tips från din lillasyrra;) Vilken fin blogg du har! Och vilken duktig flicka Meja är!



Stor kram från Santorini



2009-08-01, 10:38:16



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?