Tredje advent

2009-12-13, 07:29:03 / Kategori: Allmänt

Inget kräkande på natten, så lördagen började med avslutning på babysimmet. Uppskattat av lilla bus som inte träffat några andra barn på ganska länge. Hoppade från kanten när hon höll i pappa och var jättestolt :) När vi kom hem sen så gick Sven och Meja en lång promenad medan jag vilade. Min höft är inte riktigt med än efter fallet i trappan, men idag känns det faktiskt mycket bättre som tur är.

Vid fem packade vi in oss i bilen och åkte iväg för att äta julbord på Strömma. Ute snöade det och det kändes så mysigt. Julbordet var superbra och vi fick faktiskt sitta i två timmar. Inte dåligt det när man har en ettåring med sig. Hon charmade som vanligt alla runt omkring sig. Speciellt servitören som kom förbi och pratade lite extra med henne ibland. Lilla snuttan.

När vi kom hem så satte jag ner Meja i snön och hon blev jättelycklig. Hon hade ju inte rätt kläder på sig, men känna lite fick hon. Roligt. Efter frukost får vi gå ut en stund och busa så hon får känns på det ordentligt. Idag ska vi också åka till Skansen på julmarknad. Läär vara massor med folk idag när det är lucia, men det blir nog mysigt ändå.



Hoppas ni får en mysig tredje advent!


Emma

Mysigt med snö!! :) och gott med julbord!! :D



2009-12-13, 09:22:48 URL: http://gaffelroad.wordpress.com

jessica

Har ni så där mkt snö hos er??? Va fuskigt, vill med ha..

Vilken söt bild på henne :) kram



2009-12-13, 17:16:30 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

Mamma Russin

hej gumman...



så skönt att lillan verkar krya på sig.. :)



kramrkam



2009-12-13, 19:41:16 URL: http://enburkrussin.se

Sara

smaskigt med julbord =)



Vilka fina kläder hon har och va mysigt med snö!



2009-12-13, 22:56:53 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Anna

Så mysigt med snö!

På institutionen jag är på finns det en man som har tvillingar. Hans båda barn hade varit magsjuka väldigt länge för ett tag sedan. Läkaren hade sagt till honom att de flesta barn i 1-2-årsåldern får den magsjukan. Han nämnde en siffra på 90% vilket jag har svårt att tro men det skulle ju kunna vara den Meja fått kanske?? Har dock så svårt att tro på siffrorna han sa då jag aldrig hört talas om den magsjukan, man brukar ju ändå få höra sånt...

Hoppas ni hade en bra natt i natt och att Meja är bra idag!



2009-12-14, 07:47:57 URL: http://ambi.blogg.se/

Johanna ♥ Minna

Tackar!

Vilken fin klänning gon har, oh vart är den ifrån?

Kram



2009-12-14, 10:46:04 URL: http://salkert.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?