massage :)

2009-02-17, 09:24:41 / Kategori: Allmänt
dagen igår avslutades bra :) meja var på jättegott humör, skrattade och busade med bröderna och med oss. var vaken läänge utan att bli gnällig så det var supermysigt. sen när hon somnade så fick jag massage, vilket var väldigt välbehövligt. att bära runt på en bebis är ganska jobbigt för kroppen. tur att man har en sambo som är duktig på att massera :) och så fick han ju anvndning av masageoljan som han fick av mej på alla hjärtans dag ;)

natten var okej, hon sov mellan 22 och 05 men sen tyckte hon att natten var slut och ville inte somna efter att hon ätit. kl sju somnade hon igen så idag är hennes pappa lite trött. hon vaknade åtta och ville ha mat men nu sover hon så gott igen.

robban och lilla mira kommer alldeles strax så det är väl långpromenad som gäller idag. har faktiskt lite träningsvärk efter igår trots att jag gick efter tjugo minuter. lägger in lite nya bilder på sötnosen senare :)

ha en bra dag!

miraz

Mmmmm...vad härligt med massage! Kram.



2009-02-17, 11:30:08

Sara

å va skönt med massage!! ska nog försöka få det jag också snart.... =) Man blir verkligen mör i kroppen av att bära runt på en 8 kilos bebis på dagarna!



2009-02-17, 15:54:54 URL: http://sarasrum.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?