tårta och cider

2009-02-28, 09:16:31 / Kategori: Allmänt

fick recept på en tårta av sussie som jag var tvungen att prova igår kväll. jag vill ju nämligen baka tårtorna själv till dopet, men inget avancerat. tårtan jag bakade igår var maräng med rice crispies i och härlig vaniljkräm :) gott, gott, men kanske lite för sött. det blev i alla fall en mysig avslutning på fredagen, lite tårta, och cider, i sängen :) hehe.

skrutt sov ganska bra i natt trots att hon är snorig, vilket var skönt. det var mest på morgonen som det började bli jobbigt för henne så efter sex ville hon egentligen inte sova mer, lite korta stunder, men hackigt blev det även för oss.

idag är det strålande sol ute, och vi är sugna på att åka skidor. tyvärr vet vi inte var bebispulkan är(eller vem av svens syskon som har den rättare sagt). ni vet en sån där som man kan bädda ner bebis i och koppla runt midjan på sig själv så att bebis i lugn och ro kan sova i den medan man åker. vi får vl se om vi får tag på den, annars får vi väl ta en lång promenad i solen :) får ju passa på när sven är ledig och kan köra vagnen, för det är ju så tungt i snön...

hoppas ni får en bra dag allihopa :)


Ida ♥

hon är snart 6 mån. din lilla då?



2009-02-28, 10:39:54 URL: http://fixit.blogg.se/

Katja

Låter som trevliga planer för dagen :). Nja hon är inte så duktig med händerna än, ren slump att hon tog tag i tygboken skulle jag tro. Allt hon får i händerna ska till munnen och då öppnades boken. Var tvungen att ta foto då det såg ut som om hon satt och läste ;).



2009-02-28, 11:05:30 URL: http://lillagrodden.wordpress.com/

emelie o elliott

aha..då äter hon lika mkt som elliott ungefär. Var jättemys med massagen, elliott blev så lugn efteråt. Alla bebisarna slocknade direkt efter. Helt utslagna var de. Vad mys o åka skidor, hoppas ni fick tag på pulkan. kramis



2009-02-28, 13:00:40 URL: http://emlisch.blogg.se/

♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Va härligt med tårta i sängen, det borde man få varje dag!



Hoppas att lillen snart kryar på sig :)



Trevlig helg :)



2009-02-28, 13:16:18 URL: http://bambi.blogg.se/

Kicki

åh, då måste jag gå till affären och kolla efter must idag! de är ju så galet gott! :)



mössan är från killavdelningen på H&M :)



2009-02-28, 13:27:02 URL: http://kicki.webblogg.se/

Nina

Du ska inte på mammagalan i sommar?



http://mammagalan.se/wp/



2009-03-10, 13:39:10 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?