God morgon...eller nått...

2009-07-16, 08:28:54 / Kategori: Allmänt
Trött, trött, tröt, trött :( Meja vaknar och vaknar natten igenom, kan inte sötaste ungen börja sova på nätterna? NU! Sven och hon har somnat om inne i sovrummet, men jag kan inte somna igen tyvärr. Får väl se om jag kan sova lite senare istället.

Idag ska jag i alla fall måla färdigt brevlådan, ett lager färg till behöver den. Sen är den gul och lite finare än innan i alla fall. Alltid nått. Utöver det så blir det nog inte så mycket gjort faktiskt. Busa och mysa med Meja förståss. Ja, om jag får vill säga. Ungen blir pappigare för varje dag som går, det ska vara pappa som gör allt helst. Om vi ligger och myser och Sven dyker upp så är det slutmyst och hon ska upp till honom. LIkadant med maten. Jag kan sitta och mata henne och Sven kommer in i köket, direkt duger inte jag som matare utan det ska vara pappa. Jättejobbigt är det och jag blir faktiskt ganska ledsen ibland :'( Jag vet ju att det är en fas, men inte blir det roligare för det...

Anna

Alexander har inte blivit pappig än men jag är ganska säker på att han kommer bli det snart när hans pappa ska vara hemma med honom under ett halvår. Kommer kännas i hjärtat för det gör bara tanken, haha. Men som du skriver är det väl en fas som de kommer ur.



2009-07-16, 10:34:49 URL: http://ambi.blogg.se/

Amanda & Oscar

Nä de är luriga tänderna, men ju större de blir desto bättre syns de ju :)



2009-07-16, 11:49:28 URL: http://glantan.blogg.se/

jessica

de kanske är värmen eller tänderna.. testa med att köra en fläkt på nätterna. de gör vi :) alexander sover hela natten fram till 8 00 :)



kram



2009-07-16, 13:10:42 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

Kicki

Det är några kurser för att ha nått att göra och spara mammadagar :)



2009-07-16, 18:27:00 URL: http://kicki.webblogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?