mys...

2009-07-10, 14:35:00 / Kategori: Allmänt
Nu har vi varit iväg och tittat, både på lokal och på två olika kyrkor :) Lokalen var superfin så det känns toppen men vi får väl se hur det blir efter beskedet igår. Vi var även uppe och tittade på boende för dom gäster som vill sova över. Supermysigt. ÅH, man blir så glad ju!

Resten av dagen då, vi ska försöka få bort dom två sista buskarna, så att det blir ett avslutat projekt. Alltid stressande när saker är halvfärdiga. Vädret är ju blåsigt som tusan, men lite sol skymtar fram så det funkar fint att vara ute. Meja får gunga och leka i sandlådan så är hon nog nöjd. Jag är fortfarande superförkyld, men det känns bättre idag som tur är :)

ikväll blir det fredagsmys. får väl hyra nån film och grilla nått gott :)

<3

emelie o elliott

åå..va mysigt de lät med fredagsmys. Så skönt obara kura ihop sig i en soffa o kolla på film! Elliott tackar så mkt för mejas gratulation, han blev jätteglad. kramis



2009-07-10, 17:10:47 URL: http://emlisch.blogg.se/

Nina

nej! va säger du.. fyyy va trist! förstår att du känner dej sur/ledsen. ja hoppas det löser sig.. har inte kollat igenom kommentarerna nu på ett tag. inte orkat.. därför ja e så sen på å svara! förlåt.. vi får höras på msn sen så får ja höra mer då..



stor kram!



2009-07-10, 21:46:28 URL: http://modesida.blogg.se/

Anna

Skönt att du mår bättre idag och hoppas förkylningen ger med sig snabbt!

Vi hade också fredagsmys idag med film. Så skönt sätt att få koppla av lite.



2009-07-10, 23:20:00 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?