...

2009-07-06, 11:53:43 / Kategori: Allmänt
jaha, det kunde jag ju tro att nätterna skulle bli bättre nu när tänderna var uppe. så blev det inte i natt i alla fall. efter över en timmes vid 00.30-02 krångel fick hon komma över till vår säng. sen sov hon gott fram till halv sju i min famn. det är ju så himla mysigt, men jag får inte speciellt mycket sömn.

har precis kommit hem från naprapaten. så himla skönt är det att gå dit :) ryggen är i alla fall mycket rakare nu, men hon säger ju att bäckenet är jättemjukt fortfarande. borde ju stelna till sig lite snart tycker man. har fått lite stretchövningar att göra hemma för att ryggen ska hålla sig rak, och en ny tid om en månad så hon kan kolla hur det ser ut. nu är man ju typ ruinerad, men det kan det väl vara värt om ryggen och fogarna blir bättre :)

resten av dagen ska tillbringas med att fixa i trädgården. det är ju lite halvtaskigt väder så det passar bra. flytta nån buske, klippa lite gräs och sånt. imorgon ska vi grilla med kompisar på kvällen, på onsdag ska vi till kolmården, och på torsdag ska vi iväg på middag. tja, så där lite lagom som det ska vara när det är semester helt enkelt :)

Annika

Åh ska ni till Kolmården. Vi har också planer på att åka dit nåt framöver. Inte så långt härifrån =)



2009-07-06, 12:46:16 URL: http://mrsbelestam.blogg.se/

Emma

Hennes tand har ju kommit igenom, men klart är ju en del andra som ska upp också. Får se hur det är sedan när hon vaknar :) Skönt hon lyckades somna lite iaf :)



Skönt gå till naprapaten :D





2009-07-06, 15:43:00 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?