varmaste dagen

2009-07-02, 17:41:48 / Kategori: Allmänt


galet varm dag idag. vi har hållt oss inne en hel del, dock nästan lika varmt inne som ute tyvärr. det märks på meja att det är för varmt. skruttan är gnällig, trött och inte speciellt matsugen. mest välling och vatten som gäller. till lunch fick hon dock pannkaka, vilket slank ner med god aptit och med stor gläje över att få äta själv.



det som gäller just nu är att stå och pilla på saker. som kakelugnen till exempel, den har mässingsbeslag. mycket fina och kul att greja med. man kan ju också testa att klättra på den, och att bara hålla med en hand. klättra gick sådär, men att hålla bara en hand går superbra :) nu har hon också börjat släppa saker för att testa om det går att stå själv. både igår och idag har hon lyckats stå 10-15 sekunder helt utan stöd ett flertal gånger, sen dunsar hon i golvet. för det mesta dunsar hon dock ner så fort hon släpper. tur att hon har blöja som stötdämpar :)



på brevlådan idag kom dom här fina kläderna från mormor köpta på POP. tack, tack! en lära gå vagn som går att bromsa fick skrutt pengar till av mormor och morfar med så den var vi och köpte idag. mycket bättre, för nu kan bromsa bakhjulen så att de går jättetrögt. hon testade den en stund, men det var så varmt och jobbigt. efter en stund skulle hon testa att släppa båda händerna och åkte i golvet med ett brak. lilla skruttan slog sig lite, men var snabbt igång igen med något annat.

<3

Emma

Inga Ni här inte, Jimmy klarade detta helt själv. Suck. Värsta är man kan ju ändå inte låta bli att skratta men de pengarna att lägga på en ny bilbarnstol är ju inget man önskar behöva lägga när man inte planerat. Men men. :)



2009-07-02, 19:52:38 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

sofia - mamma till maksim

Mmmm...ser riktigt gott ut med pannkaka. Funkade det bra? Hon tar inte för stora bitar och kväljer/sätter i halsen? Maksim små små bitar vattenmelon idag och tycker det är gott men inte helt lätt att svälja :)



2009-07-02, 21:09:23

Anna

Hon ser så himla stor ut tycker jag. Jämför ju med Alexander som är långt ifrån att kunna gå med gåvagn. Jätteduktig din tös! :)



2009-07-02, 23:00:37 URL: http://ambi.blogg.se/

Hannele - Mamma till Kevin ♥

Svar:

Tack! :)



KRaam

H



2009-07-02, 23:32:30 URL: http://hanneler.blogg.se/

Veronica - mamma till Denver

så söt hon är! och vad hon kan!=)



2009-07-02, 23:41:59 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

emelie o elliott

vad duktig hon är som kan gå med vagnen själv =) hih..elliott har lärt sig o ställa sig upp när han håller i saker me. Men han tror att om han släpper så ska han kunna stå själv, men de e han för liten för än ju..annars kryper han mest runt för fulla muggar..fort ska de gå =) har inte varit inne o läst mina favvobloggar på ett tag nu, inte funnits tid. Men nu e ja här igen =) kryper meja? kramis



2009-07-04, 10:54:01 URL: http://emlisch.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?