fy...

2009-06-29, 09:10:03 / Kategori: Allmänt
fy fan vilken natt :( meja har varit vaken, och vaken och mellan 3-4 skulle hon tydligen vara vaken en hel timme för att skrika och gnälla. känner mej helt död. vid sju lämnade vi ner henne till syster för att vi skulle få sova lite, tyvärr tyckte inte meja att det var en lika bra idé som vi. en knapp timme fick vi i alla fall sova.

idag hade vi ju tänkt åka in till stan och titta lite på brudklänningar, de får vi nog hoppa över för det finns ju ingen energi över för det. vi har i alla fall bokat in en dag när vi kommer till skåne sen för att gå och titta. det är ju ingen stress direkt som tur är :) sen åker syster hem ikväll, veckan har gått så fort ju. det har i alla fall varit supermys att hon varit här :) om bara några veckor kommer vi ju ner till dom i skåne så det är inte så länge tills nästa gång.

nä, dags att gå upp och ge lilla skrutt lite gröt. vi hörs senare!

CiliaH

Uff då vilken natt. Matilda får såna ryck med emellanåt och ja, man är absolut död på morgonen.



Nu vet jag inte var i Skåne ni ska ta vägen, men jag köpte min klänning på Anina i Hbg och de har hur mycket fint som helst. Till varierande priser, min kostade 2300 vilket jag är mucho nöjd med.



KRAM



2009-06-29, 09:41:34 URL: http://ciliah.blogg.se/

jessica

Tråkigt att Meja inte ville sova. de kanske är vädret? Alexander tycker den här värmen är jobbig så vi kör med fläkt under natten, han sover hela natten lång :)

Hoppas hon sover bättre i natt :) kram



2009-06-29, 10:13:35 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

Amanda & Oscar

Ja det är inte skönt att bli tutt-biten ;)



Oj stackars Meja, det är väl varmt åt henne.

Vi har äntligen myggnätet på plats så vi har sovit med två vidöppna fönster inatt. Så vi har äntligen sovit riktigt bra.



2009-06-29, 10:17:09 URL: http://glantan.blogg.se/

Nina

usch så jobbigt. stackare!! hoppas du kan vila lite under dagen då..



har inget för mej här. har plockat undan här hemma. ska väl fortsätta med det innan vi ska ut med hunden. men annars är det lugnt.. stor kram!!!



2009-06-29, 10:35:54 URL: http://modesida.blogg.se/

Veronica - mamma till Denver

usch vad jobbigt =/ tänderna?



2009-06-29, 12:48:50 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

sofia - mamma till maksim

Nu får det ta och vända för Meja och er...energireservera börjar ju tryta tillslut - och i kombination med denna värme måste ju vara jättejobbigt.



Sover hon extra mycket på dagarna nu när hon sover så lite på nätterna...eller är hon igång i alla fall? Hoppas på en bättre natt för er inatt. Kram!



2009-06-29, 12:56:35



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?