besök av prästen

2009-03-08, 16:44:47 / Kategori:
måste säga att det var väldigt skönt att prästen kom hit så man slapp åka iväg. var lite nervös innan, men det gick ju hur bra som helst, så klart :) han var trevlig och inte alls så där högtravande som en del präster kan vara, så det känns skönt. vi får ha dom psalmerna vi ville ( tryggare kan ingen vara & du vet väl om att du är värdefull) och han trodde inte det var några problem med sången heller (älskade barn) han skulle träffa kantorn imorgon och prata med henne om det då :)

så nu fick jag en sak till på min todo lista. göra kort med sångtexten på :) däremot så har jag strukit att göra egen tårta och beställt dom istället. det blir för stressigt att fixa det själv. det blir bra ändå tror jag, hoppas bara dom är goda :)

Modell Rose-Marie (Stella)

Hej!



Vilken intressant blogg du har! Har lagt till dig på bloglovin.se och prenumrerar på din blogg nu :) Du får gärna göra till mig meed så vi kan hålla span på varandras bloggar :)



2009-03-08, 16:51:13 URL: http://modellinglove.blogg.se/

emelie o elliott

exakt samma psalmer som vi ska ha, plus gud som haver barnen kär.. i helgen e de dags, ska bli spännande. Hur går de annars me förberedelserna inför mejas dop? kramis



2009-03-08, 17:12:22 URL: http://emlisch.blogg.se/

emelie o elliott

jodå, det går bara bra här me. ska beställa smörgåstårtan o princesstårtan nu i början av veckan. o köpa lite kallskuret till de som inte gillar smörgåstårta, sen blir de ju såklart lite småpul med dekorationer o så.. men de ska väl hinnas till på lördag hoppas jag :D



2009-03-08, 17:32:32 URL: http://emlisch.blogg.se/

Kicki

åh de är samma psalmer och sång som vi med vill ha. Har däremot inte pratat med prästen än då vi inte ska ha dop förrns maj :)



2009-03-08, 20:13:14 URL: http://kicki.webblogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?