power baby

2009-03-05, 12:20:29 / Kategori: Allmänt
har precis kommit hem från ett träningspass :) på world class har dom två mammabebis pass i veckan. yoga på måndagar - det var vi ju på för två veckor sen och det var ju inget bra alls. på torsdagar har dom typ aerobics och det var vi på idag :) instruktören var tyvärr sjuk, men det gick lika bra ändå. ett lite tuffare pass blev det nog eftersom det var en annan instruktör.

meja var som en liten ängel under hela passet :) först satt hon i bilstolen och tittade på sin leksaker som hänger där. sen låg hon på sin filt på golvet. hon gillar ju musik och var nöjd med att ligga där och titta. vid strechingen så hade dom discokula i taket och det var verkligen uppskattat :)

i eftermiddag är det bebisrytmik, vi får se om vi kommer iväg. hon skulle behöva sova nu, men hon är piggelin. iväg till båtmässan ska vi i alla fall hela familjen lite senare. fullt upp alltså :)

Annah - mamma till finaste pärlan Chloé

Jo det var på BVC, och våran BVC sköterska är rätt seg på att prata hon med. Hon frågade oss och sen skulle vi svara men det var ingen som sa nått. Typ alla helt tysta ja du vet hur det kan bli :)

Skittrist!



2009-03-05, 13:21:24 URL: http://carpeannah.blogg.se/

Elin & Wilma

Tack så mycket..

Ni har en sötnos ni också..



2009-03-05, 18:49:47 URL: http://winter81.blogg.se/

Isabel ♥ Emilio

Han är 6 månader & 5 dagar din då ? ;)



2009-03-06, 10:11:26 URL: http://isabelhernandez.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?