veckan

2009-03-16, 20:00:03 / Kategori: Allmänt
idag har vi faktiskt inte gjort något vettigt alls. gick en liten promenad i solen innan, men det är allt. meja har varit gnällig och väldigt mammig. antar att hon är lite trött efter igår. lilla skruttan :)

resten av veckan har vi dock en del roliga saker att göra. imorgon är det promenad och fika med mammagruppen. efter det ska vi till farsta och hälsa på frida. på onsdag ska vi fika med malin och beundra hennes bebismage :) på torsdag är det power baby. på fredag funderar jag på att hälsa på jobbet. får kolla om dom är någorlunda friska nu. har ju fortfarande inte varit där med meja så det är väl dags :)

avslutar dagen med en bild till på meja och en av hennes andra doppresenter. en sån där aktivitetskub eller vad det heter. hon har blivit så duktig med händerna nu så hon puttar på och drar i den, uppskattad :)


emelie o elliott

nä..vilken rolig present hon verkar fått =) jaa,den är riktigt fräck lära gå vagnen. tiden har gått så fort hittills så rätt va de e så springer han väl runt där med den. om ett halvår redan kanske? vem vet. ha en fortsatt trevlig kväll. kramis



2009-03-16, 20:13:38 URL: http://emlisch.blogg.se/

Anonym

SV: Vår tjej väger 4960 gram! :)



2009-03-16, 21:26:15

Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.

Tack =)

Jo då dagen har vart helt okej, fullt ös iaf =P

Hoppas din dag också varit bra. Kram på dig



2009-03-16, 22:43:22 URL: http://theans.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?