halvan kör polisbil

2009-05-07, 16:44:28 / Kategori: Meja 0-6 mån


är man sjuk så måste man få lite som man vill emellanåt :) meja älskar boken "halvan kör polisbil" för att jag gör en massa ljud när jag läser den. siren, telefon, bilen som kör fort etc. idag har vi läst den typ 15 gånger och varje gång skrattar hon högt en massa :)

på sjukfronten så är det ganska oförändrat. febern är nästan borta så den berodde säkert på sprutorna, men magen är fortfarande kaos. lilla skrutt kräktes ner HELA köket innan :( då fick hon bada i badrumsvasken vilket hon tyckte var superkul, knasfian! som tur är så verkar hon inte tycka att kräkandet är så jobbigt. hon ser mest förvånad ut. hon kissar i alla fall lite idag så det är bättre än igår eftersom då får hon i alla fall i sig mer vätska än innan :)

sanna

hon ser så stor ut när hon sittter och läser! saknar er mssor! kram



2009-05-07, 17:55:07

Sara

verkar vara en långdragen magsjuka! va segt!! hon ser verkligen stor ut när hon sitter me boken!



2009-05-07, 18:14:34 URL: http://sarasrum.blogg.se/

emelie o elliott

hihi..va duktig hon är sötnosen, hon verkar va väldigt tidig me utvecklingen =) han kan ju vända på sig åt båda hållen nu har jag fått bevis på de senaste dagarna, så då ska ja inte behöva oroa mig då =) o alla som kommenterat säger ju att de inte är nån fara så. Ligger han på mage inatt får han väl göra de då =) hoppas allt e bra o att lilltösen blir frisk snart! kramis



2009-05-07, 18:37:30 URL: http://emlisch.blogg.se/

Emma - mamma till Ebba

Jasså, nej vad jobbigt de inte går boka förrän 1 januari. Konstigt. Jobbigt chansa med lokalen ju. :S Men sätt fart det är kul hålla på :D Känns skönt ha lite gjort för sedan verkar det bli en himla massa som ska vara gjort samtidigt.



2009-05-07, 18:47:07 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Katja

Lilla läslusen :) klart att man ska få som man vill när man är sjuk!! Ger ni henne vätskeersättning? Så lätt att de blir uttorkade när de är kassa i magen och så små. Men det vet du ju redan, jag som har det extra färskt i minnet efter gårdagens prat om sjukdomar på bvc :)



2009-05-07, 22:10:52 URL: http://lillagrodden.wordpress.com/

Nina

usch stackars henne. fy fasen å vara magsjuk. sååå duktig hon är på å sitta däremot! hon ser så stor ut lilltösen :D sådär duktig är inte theo på å läsa å sitta ;)



ja är ju fullt upp i nästa vecka. känner mej smått stressad faktiskt. men det löser sig. det gör det alltid..



hoppas meja mår bra imorrn nu! kramkram



2009-05-07, 23:50:32 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?