morgonens status

2009-05-07, 08:28:48 / Kategori: Allmänt
lilla skrutt har sovit ganska bra i natt. hon har ätit en del, men två blöjor har det blivit av samma vattenslemmiga som igår :( hon har fortfarande lite feber, men inte lika mycket så det är ju skönt. hon verkar dock vara hyggligt pigg med tanke på att hon har varit sjuk i två dagar nu. står här i sängen på alla fyra och övar på krypteknik. det orkar hon i alla fall knasfian.

idag blir det väl att vila, vila och vila. åh, så kul det kändes :( värsta sjukstugan här hemma. jag mår i alla fall lite bättre än igår så det är positivt.

Anna

Skönt att det går åt rätt håll. Och skönt att hon ändå är pigg. Håller tummarna för att ni blir mkt bättre snabbt båda två! Vila är ju det som hjälper bäst mot sjuka.



2009-05-07, 09:08:34 URL: http://ambi.blogg.se/

Madde

Åh tack så mkt gumman! Vilken jätte söt, charmig header du har :D Stor kram från oss!



2009-05-07, 09:27:32 URL: http://normalsaltad.blogg.se/

Helen

Tindra säger grattis på 5-månadersdagen i efterskott :). Trist med magsjuka :(. Hoppas ni kryar på er fort.



2009-05-07, 09:31:36 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Nina

haha nu såg ja den söta presentationsbilden. sååå söt :D hihi..



jobbigt att hon fortfarande mår dåligt =/ vi hsr haft en bra natt. han har sovit lite oroligt, men ändå inte vaknat. så han vakna 7 imorse å vahungrig. ja mata honom å han somnade om å sov till 10,30! han verkar glad å pigg å framför allt sval. så ja hoppas det håller i sig under resten av dagen. kan ju hoppas..



i nästa vecka är ja fullbokad.du vet vårt dop är nästa lör. så det är en jäklans massa å stå i.. har ju inte direkt börjat förbereda eftersom theo har varit dålig å så. får se om hinner lite i helgen.



hoppas meja mår bättre nu under dagen! lillan. krams



2009-05-07, 11:11:45 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?