redan ny vecka

2009-05-11, 10:34:54 / Kategori: Allmänt
kaosnatt, är så trött att det är galet! som tur var så jobbar sven hemma så han tog med sig meja upp så jag fick sova två timmar till. undrar hur man ska få ordning på nätterna? om man fattade varför hon vaknar så vore det ju lite lättare. när killarna åker till sin mamma på fredag så ska vi testa att låta meja sova i sitt eget rum. man vet ju aldrig hon kanske blir störd av oss. alla sätt är tillåtna, men vi väntar tills dom har åkt ifell det blir en massa skrik så dom slipper bli väckta.

så här ser den kommande veckan ut i alla fall;

måndag - promenad och fika med mammagruppen
tisdag -
onsdag -
promenad och fika med katta
torsdag - baby power eller rytmik
fredag - klippa mej :)

tisdag till onsdag är sven borta på konferens. första gången jag är ensam med meja över en natt, känns lite läskigt faktiskt. måste hitta på något att göra på tisdagen bara annars blir det en väldigt lång dag ensam.

Kicki

Sover hon i egen säng eller mellan er? tänkte om hon sover i egen säng kanske hon saknar eran värme, därfär hon vaknar? eller om hon sover mellan er så kanske hon väcks av era rörelser?

Har ni försökt att inte låta henne sova så mkt dagtid?



2009-05-11, 11:24:45 URL: http://kicki.webblogg.se/

miraz

Min sambo är borta tisdag-torsdag...tycker också att det känns läskigt. Det tyckte jag aldrig innan Maksim föddes. Lite märkligt. Natten mellan tis-ons ska jag klara själv men natten mellan ons-tors sover vi hos mamma :) Är man vuxen, eller...? ;)



2009-05-11, 12:38:19

Emma - mamma till Ebba

www.weddingjuni.blogg.se Nya bloggen så slipper man har den låst för nyfikna vänner :P Men flyttar väl inte över alla inläggen ifrån den gamla så du får väl läsa ifatt där om du inte gjort det :D



2009-05-11, 12:57:58 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Nina

å ja ska oxå klippa mej är tanken. imorrn :D ska du göra nån fin frisyr eller ska du bara klippa topparna lr nått?



du verkar iaf haft en trevlig dag idag :D



nu ska ja baka cheesecake här :D



krams



2009-05-11, 18:35:37 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?