vill stå

2009-05-21, 17:54:27 / Kategori: Allmänt
förmiddagen spenderades på båten, hade ju en del att förbereda inför imorgon. meja var glad och nöjd mesta tiden, fick prova sin nya flytväst och verkade tycka att den var okej :) igår började hon med en ny sak, hon vill stå, själv (!) alltså medan hon håller sig i något. hon lyckats också i kanske 15-30 sekunder. galenungen :) ska försöka lägga in lite bilder imorgon, lyckades nämligen fånga det på bild idag :)

mamma och pappa kom vid fyra, så nu lagar vi middag medan dom underhåller meja. så skönt det är.  tacogratäng blir det, så gott *mums* sen blir det en lugn kväll och upp ganska tidigt imorgon så vi kommer iväg i någorlunda tid. det tar åtta timmar att segla hem från varvet så, jag och meja ska gå av halvvägs. svens mamma hämtar upp oss på lämpligt ställe.

vad gör ni av långhelgen?

Linda

hej! nu e vi hemma igen...

tack så mycket ;.)

kram



2009-05-21, 19:01:27 URL: http://familyspace.blogg.se.

miraz

Din lilla busunge är ju galet tidig med mycket :D



2009-05-21, 20:53:37

Madde

Jo det är rätt jobbigt, känns som att jag inte orkar gipsa mer men vad ska man göra liksom det är ju det bästa för honom. Vi har ju i alla fall ett operationsdatum som man kan "se fram emot" men nu i tisdags när han gipsades så sa läkaren att det tydligen bara var preliminärt och det beror lite på hur hans fötter svarar på gipsningen. Skulle kännas så grymt jobbigt om dom flyttar det datumet till ännu längre fram bara så ja.. Uhh ursäkta om jag kanske skriver rörigt eller nått just nu, men han har väldens skrik period nu så jag är helt frustrerad..Orkar bara inte mer just nu liksom :(

Hoppas allt är bra med er! Stor kram!



2009-05-21, 21:57:20 URL: http://normalsaltad.blogg.se/

Anna

Vad duktig hon är :) Håller med tidigare kommentar, hon är verkligen tidig med mkt. Stark vilja att lära :) Plus att hon är så stadig ju. Hoppas ni får en mysig seglingstur :)



2009-05-22, 07:26:34 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?