Besök hos dagmamman

2009-10-27, 10:10:08 / Kategori: Meja 6-12 mån

Meja är snorig IGEN :( Dock är hon glad och pigg för övrig så jag hoppas det fortsätter så. Vaknade nån gång i natt för att hon var täppt i näsan, men sen tog hon sovmorgon till 8.10. Lyxigt :)

Nu har vi precis kommit hem efter ett besök hos dagmamman som vi fått plats hos. Hon verkade vara en jättegullig och positiv människa. Är ute jättemycket vilket jag ju tycker är toppen, och barnen sover ute i vagn.  Just nu ser det ut som om hon vara kommer att ha ett barn till i januari, en tvååring. Bra? Dåligt? Jag vet inte.  Hon träffar i alla fall två andra dagmammor flera dagar i veckan och har planerade aktiviteter, går till skogen och öppna förskolan. Låter bra så vi kommer att tacka ja till platsen. 11 januari början inskolning för Meja, läskigt nära nu. 

Sven verkar jättepeppad på att få vara hemma med Meja ett par dagar i veckan med så det känns bra. Hon kommer få toppenkul både hos dagmamman och hemma med pappa, så jag kan nog börja jobba utan att känna stess över det. Känns bra.


emelie o elliott

va roligt för henne o få gå hos dagmamma. HAde oxå så gärna velat ha dagmamma till elliott. Men de finns inga här =/ de börjar verkligen närma sig till jobbdags nu.. ska börja månaden efter dig ju..shit, de går jättefort nu! STackars meja, hon har ju inte varit annat en snorig, hoppas det går över fort! kramis



2009-10-27, 12:24:27 URL: http://emlisch.blogg.se/

Amanda

Vad skojigt att få gå hos dagmamma. det hade Ludwig älskat. ser fram emot den dag då vi iaf kan börja så smått med dagmamma. barn behöver få träffa andra barn också för att utvecklas bäst.



Hoppas ni får en fin dag idag.

Kramar



2009-10-27, 13:00:16 URL: http://creyla.blogg.se/

Helen

Låter som om Meja kommer få det toppen i januari men jag förstår om den knyter sig i din mage lite grann :P Fördelen med att hon bara kommar att ha ett bran till är ju att då kan hon ju verkligen hinna med dom båda två :D



Hoppas ni båda två kryar på en ny och att ni får vara friska länge sen :D



2009-10-27, 13:32:50 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Laura, mamma till Kasper

Skönt att få lite nya saker som händer i livet :) Alltid skönt när man ser att en dagmamma försöker hitta på så mycket aktiviteter som möjligt.



2009-10-27, 14:09:18 URL: http://laurasnya.blogg.se/

EVAMY - livet med Alva och hockeyspelarn

Usch då =/ Jag var rädd för det när vi skulle få Alva. Men våra katter är snälla som tur är, hon slår och sliter i dom utan att dom gör något. Ena katten kan ibland säga ifrån och höjer tassen men han gör aldrig mer och vi har alltid/oftast koll så. Än så länge går det bra!

Skönt att veta att kissen kommit till en bra familj iallafall :)



2009-10-27, 14:44:47 URL: http://evamys.blogg.se/

Kicki

Va kul att ni fått plats! Vi väntar och väntar på att få svar om dagisplats. Har ansökt från 7januari..



Han kryper ingenting längre, han går bara och rammlar en del. Och vi gick ju dit för att han fått 2 bulor så de tyckte vi skulle prova. Men han gillar de inte alls. Och snart så är han väl säkrare på sin sak så då kommer han ju inte ramla lika mkt :)



2009-10-27, 15:29:13 URL: http://kicki.webblogg.se/

Veronica - mamma till Denver

skönt att hon verkar bra=) vi har inte fått nåt besked om dagisplats för denver än =/



2009-10-27, 16:57:39 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Sanna

vad skönt att hon verkade bra och att ni gillade henne! Blir säkert toppen bra att det andra barnet var i "rätt" ålder oxå :) kram kram



2009-10-27, 17:49:51 URL: http://www.beingmenow.wordpress.com

Emma

Dagmamma blir nog toppen! Hade det funnits fler här hade jag lätt kollat noggrannare på det alternativet.



2009-10-27, 22:33:47 URL: http://livetmedlija.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?