Full fart på öppnis

2009-10-22, 12:29:53 / Kategori: Allmänt

Blev inget bloggande imorse för vi hade sovmorgon. Ända till 7.45 ;) Dock var natten inte så bra, hon har ont av kintänderna stackars skruttan. Vid åtta gick vi i alla fall upp, åt frukost och åkte till öppnis som vi brukar på torsdagar. Kom dit precis när dom öppnade så vi fikade lite först, bara te för mej och lite frukt till Meja. Sen vart det full fart i lekrummet. Ställde sig upp utan stöd flera gånger idag med så nu kan man nog konstatera att hon kan det :) Härligt!

Sångstunden tycker inte Meja är så rolig längre. En kort stund är okej, men sen kryper hon bort till dörren och sträcker sig efter handtaget. Då är hon färdigsjungen helt enkelt. Åt en liten macka och sen full fart i lekrummet igen. Hon har hittat en pappa där som hon är väldigt facinerad av, tror att det är hans glasögon som är lockande. Flörtar som tusan med honom i alla fall sötungen.

Precis innan vi skulle åka hem så fick hon lunch, och nu sover hon så gott i sin säng. Ska ta och äta lite lunch jag med och se om jag kan få lite sömn med efter det. Hoppas kan man ju i alla fall, eller hur?

Återkommer senare med lite bilder. Känner att det varit dåligt med det på sistone...




KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?