Igen :)

2009-10-18, 09:08:25 / Kategori: Allmänt

Vår bästa Mejaskrutt sov hela natten igen :) 20-07.40. Så skönt att hon äntligen efter tio månder sover bra. Hoppas nu bara att tänder och sånt kan vänta ett tag så vi får njuta lite av dessa ostörda nätter.

Hann inte blogga så mycket igår, det var full fart hela dagen. På förmiddagen var det ju babysim, och Meja älskade det som vanligt. Nu var det en riktigt bra simfröken, viket det inte var på det förra. Meja fick öva på att dyka mellan mej och Sven, och tyckte att det var toppen. Ville aldrig sluta :) Slängde sig ut i vattnet mellan oss och höll duktigt andan som hon skulle. Blev uppfångad och applåderade åt sig själv när hon kom upp. Sötskrutten vår.

Under dagen sen så målades det på nya kontoret, medan jag och Meja var inne och busade. Energin verkar aldrig ta slut utan hon är go och glad nonstop. Vid fyra åkte vi iväg till ett par vänner på middag. Trodde Meja skulle somna en stund i bilen dit, men inte då. Full fart under kvällen med, ända till åtta, vilket är en timme senare än vanlig. Då somnade hon dock på två sekunder :)

Idag blir det att vara hemma och ta det lugnt. Det ska i och för sig målas vidare på kontoret, men annars blir det lugnt.

Hoppas ni får en skön söndag!


Sara

Va skönt att hon äntligen sover bättre!



2009-10-18, 09:31:45 URL: http://sarasrum.blogg.se/

jessica L

Härligt att hon sover så bra under nätterna, de gör ju så mycket. :) åh tack för gratulation till alexander, han tackar :) skulle ha skrivit för länge sen och sagt det men vi har haft fullt upp med att baka och sen vart de kalas :) kram



2009-10-18, 09:40:19 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

sofia - mamma till maksim

Åh, vad skönt!! Äntligen :) Måste kännas jättebra för både dig och Sven. Kram!



2009-10-18, 12:04:13

emma - mamma till meja

Sofia - Ja, det är ju toppen, nu orkar man ju mysa lite på kvällarna igen :) Kram!



2009-10-18, 12:45:08

Nina

å va härligt att hon sov sååå bra :D



hoppas det blir fint på kontoret nu :D

krams



2009-10-18, 13:23:25 URL: http://modesida.blogg.se/

Anna

Det finns hopp! :) Skulle också vilja sova hela nätterna men det kommer massa tänder nu så lär väl dröja ett tag.

Det är mysigt när de är vakna och glada hela tiden dock jobbigt om det skulle komma övertrötthet helt plötsligt.



Alexander går inte så mkt än. Han går själv när man håller honom i handen men han sätter sig efter några steg. Sen har han rekordet två steg mellan grejer utan att hålla i ngt. Tror han är lite för feg än men kanske är lika bra. Han kanske inte klarar mer egentligen även om det ser ut så :)



2009-10-19, 06:49:11 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?