Mysig dag :)

2009-10-12, 16:01:20 / Kategori: Allmänt



Min lilla snoriga busunge startade dagen med att dra ut en hel rulle toapapper, samt rota i papperskorgen i badrummet. Jättekul tyckte hon det var när jag kom och upptäckte vad hon höll på med :) Busa orkar man tydligen alltid med.

Sanna kom lite efter nio och vi pratade en massa skit, busade med Mejan och drack te :) När Meja sovit så åkte vi iväg och åt lunch vid tolv. Älskar cesarsalladen som dom har på cafeét nere i hamnen :) Meja satt storögt och tittade på alla människor, och gick omkring lite med innan vi åkte hem igen. Som vanligt tjuvade hon mat av oss. Väl hemma igen så fortsatte hon busa min lilla gosunge. Går lite här och där nu, och även när hon inte går själv så går hon helst med stöd av en vägg istället för att krypa. Duktiga tjejen.
Sanna fick både en kram, och en snoriga puss innan hon tog bussen in till stan igen :) Tack för en mysig dag gumman!

NU är jag så nervös så jag blir knäpp. Busungen sover så jag har ingen att roa mej med för att tänka på annat. Det värsta är nog egentligen att komma dit, och man vet inte riktigt vart man ska. När mötet väl har börjat känns det nog lugnt igen. Hoppas jag!


Emma

Ja det är idag ja! Hoppas det går bra! Man ska ju vara nervös säger de men vette sjutton om det är så roligt vara det. Man blir så stirrig liksom :P



2009-10-12, 16:36:20 URL: http://gaffelroad.wordpress.com

CiliaH

hihi, busfia!



Mötet kommer att gå superbra;)

Kram



2009-10-12, 17:19:16 URL: http://ugglehuset.wordpress.com

jessica

vilken sötnos hon är.. busa orkar de alltid med att göra. kram



2009-10-12, 18:59:50 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

Nina

kommer att gå super i morgon ska du se!!! håller tummarna. har ju inga pengar på mob än så ja kan inte messa dig. men det kommer att gå bra. skicka mig gärna ett sms då du har varit där. eller så hörs vi på msn..



theo va gnällig idag med så ja hann bara logga in här å var å så kom han. så daton stod på. därför ja inte svara på face heller. va på johans laptop å där måste ja logga in på msn manuellt. därför ja inte va där..



hoppas som sagt var att det går kanon imorrn! :D



kramkram



2009-10-12, 21:36:20 URL: http://modesida.blogg.se/

Nina

mysigt med ett sånt album :D kommer bli super. oavsett om ni ger bort det eller behåller det :D



2009-10-12, 21:37:23 URL: http://modesida.blogg.se/

Anna

Mysdag låter det som :)

Det är alltid värst innan man tagit sig till stället man ska till. Hoppas det gick bra! :)



2009-10-12, 21:55:57 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?