Öppnis

2009-10-20, 13:12:53 / Kategori: Allmänt

Vi kom iväg till öppnis ändå. Grannen bygger ju om huset och så har dom börjat med utbyggnad av kommunalt vatten i området också. Spränger och håller på så det var skönt att komma ifrån allt oljud ett tag. Inte så mycket barn på öppnis idag vilket var superskönt. Blir lätt lite kaotiskt när det är för många.

Meja ställde sig upp utan stöd idag igen och var så stolt över sig själv. Så klart var det stolt mamma med :) Hon älskar dockvagnarna och bilarna. Det bästa är att köra runt med bilen och göra brumljud. Så gulligt. Misstänker att det är storebror som lärt henne det :) Rutchkanan är ju toppen med, hon klättrar upp så fint själv, och sen håller man henne när hon åker ner. Det är helt enkelt full fart från det att vi kommer in genom dörren tills dess att vi åker hem. Väl i bilen somnar hon på två sekunder.

Nu ligger hon i vagnen där nere och sover så gott fortfarande. Det är så skönt att man kan lyfta över henne i vagnen utan att hon vaknar. Hoppas hon sover ett tag till så hon orkar busa fram tills läggdags sen :) 


jessica

åh va duktig meja är.. snart så kanske hon går helt själv. min kille vill inte gå alls.men de kommer väl.. krma



2009-10-20, 18:09:31 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

E.K - Mamma Till Alicia

Hihi, va sött att hon gör brumljud :)

Duktig hon är som ställer sig upp själv.



2009-10-20, 19:50:15 URL: http://eekk.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?