Sorglig kväll

2009-10-25, 19:14:35 / Kategori: Allmänt

Vår underbara katt Zingo har nu fått ett nytt hem och lämnat oss.
Känns jättekonstigt och tomt nu när hon har åkt :'( Tror dock att hon får det toppenbra med sin nya husse och matte.

Dagen i övrigt har varit bra. Vi åkte iväg till loppisen och kom hem med fisher price telefonen som vi ville ha till Meja :) Hem kom också ett par vantar till till henne, en dvdfilm till Oliver, och lite duplodjur. Allt förståss för en billig peng. Tycker att det är toppen med loppis eftersom mycket leksaker säljs så gott som nya till bra pris. Man slipper alltså bli ruinerad :) På vägen hem köpte vi också Mejas födelsedagspresent från oss, en spis från Brio. Hittade den till ett väldigt bra pris i en affär här så man ville inte vänta så att dom kanske tog slut eller så. Känns bra att ha det avklarat. Oliver har köpt duplolego till henne, så nu är det bara Oscar kvar som ska köpa present, så är vi färdiga med presentköpandet. I väldigt god tid.

Vi har också hunnit måla lite så nu är det nästan målat allt en gång på kontoret. Man kan säga att projektet tagit lite mer tid än förväntat, men fint blir det nog i slutänden.


Ny favorit här hemma är den här leksaken. Meja klara dom gröna, men dom andra är svåra. Hon är i alla fall väldigt koncenterad när hon pysslar med den.


Nina ♡

Hoppas du känner dig bättre efter mys med Sven och en kopp Te..



kunde ju inte kopiera bilderna som du lagt upp eftersom du har det där skyddet. så du får säga till om du vill ha listan större..



knappen ska ja fixa. den ska bli större. men den andra storleken blev fööör stor. så ja ska redigera storleken där. men det ska ja göra på den andra datorn.. så det får ja fixa imorrn.



tog ju såååån lång tid. över en timme har ha hållit på. jäkla blogg.se är ju såååå segt. skit tråkigt.. å gillar du inte hur ja gjorde knappen lr så, ja då säger du till. ok?



kramkram!



2009-10-25, 22:14:21 URL: http://modesida.blogg.se/

Veronica - mamma till Denver

vad jobbigt med Zingo, men det blir nog bra... Vet själv hur det är, min katt får vara hos mamma från och till eftersom hon inte får den uppmärksamhet hon behöver jämt nu när denver kommit (=svartsjuk/avundsjuk katt)



vi har också köpt födelsedagspresenterna nu! visst känns det konstigt? men jag vill ge honom dem på en gång, men jag får hålla mig en månad till ;)



2009-10-25, 22:25:38 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Nina ♡

nu såg ja kommentaren här..



theo pussar meja tillbaka :D



skulle vi ses i veckan? glömde fråga på msn. när passar dig isf? krams



2009-10-25, 23:03:42 URL: http://modesida.blogg.se/

EVAMY - livet med Alva och hockeyspelarn

Förstår att det känns tomt utan kissen. Vi har två stycken, har funderat flera gånger på att låta dom flytta men till slut kan jag ändå inte det. Varför fick er flytta?



2009-10-27, 11:17:06 URL: http://evamys.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?