Härligt höstväder

2009-09-26, 08:44:27 / Kategori: Allmänt

Strålade höstväder ute, bra start på helgen måste jag säga :) Natten var som vanligt allt annat än bra och jag är tröttis. Familjen håller på att fixa frukost där nere, jag lyckades tyvärr inte somna om men jag vilar lite med datorn istället :)

Idag ska vi fixa undan veden som blev av träden som Sven fällde förra helgen. Eller, ja, en del av det i alla fall. Blir ju värsta träningspasset att fixa undan, får väl se hur mycket svaga mamman orkar. Meja måste ju också passas så man får skylla på det när man inte orkar mer. Efter veden så blir det nog att ta det lite lugnt bara. Vi har kommit på att vi kan bygga ett kontor till Sven i den isolerade delen av garaget, så vi ska göra en plan för det. Meja stör nämligen honom hela hela tiden när han försöker jobba här hemma nu. Nya projekt här hemma hela tiden som ni hör.

Mötet igår gick väl bra, i nästa vecka kan jag nog berätta vad det handlade om. Tills dess får ni hålla er till tåls :)

Vad gör ni i helgen?


Emma

Vad härligt med nya projekt hela tiden! ;)



2009-09-26, 09:59:13 URL: http://leonsmamma.bloggagratis.se

emelie o elliott

hiihi..va spännande det låter! ska bli skoj o höra vad det är =) VAd trist att de blev ännu en jobbig natt för er, ska hålla tummarna för att de vänder nu! Elliott är faktiskt lite bättre i halsen nu, de var mest inatt/imorse de var rossligt.skönt de =) FINT VÄDER?? haha..de har vi verkligen inte här. Det blåser massor, o så är de mulet. Man bara väntar på att regnet ska komma! hoppas ni får en trevlig dag! kramis



2009-09-26, 11:04:36 URL: http://emlisch.blogg.se/

Kicki

tack så mycket :) jag är jätte nöjd med gravidbilderna vi tog, tror de är 5dagar innan kevin föddes :)



2009-09-26, 19:51:33 URL: http://kicki.webblogg.se/

Veronica - mamma till Denver

denver säger tacktack :D



2009-09-26, 23:33:01 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Nina

ja vet,. ja blir helt knäckt av det här. räcker med tandläkarskräck. behöver inte va där en gång i veckan pga hon inte kan fixa skiten bara. ja blir galen. å idag bröt ja ihop igen..



va å shoppa lite idag å sen på kalas. gjorde pizza på kvällen å kollar nu på transformers 2..



imorrn skulle johans föräldrar ha kommit. så skulle vi åkt till skansen på höstmarknad.. men dem kommer inte,. inget ovanligt. blir så trött på dem med. men ja. d hjälper ju inte vad man än säger..



verkar som om ni har en massa projekt igång :D när skulle du träffa hon??? lust å komma hit på fika på mån? ska ringa tandläkarn imorrn men kan säga att ja kan tis å tors å så får hon klämma in mej. är bara så trött nu.. men ja kan inte säga åt henne ordentligt. är för jobbigt med hela situationen. får se hur det går.. ja ska ju inte behöva betala för en skitlagning..



vi hörs imorrn iaf? va ska ni göra då förresten? gick bra med veden idag iaf? krams



2009-09-26, 23:45:39 URL: http://modesida.blogg.se/

malin - mamma till sam

Inte så jättestör ändå, nästan 4,3 och 55 lång!



2009-09-30, 10:01:10 URL: http://malinsmix.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?