Lång dag

2009-09-29, 18:05:02 / Kategori: Allmänt

Jättetrött efter vad som känns som en lång dag. Mejan vaknade vid 8.40, fick frukost och sen åkte vi till öppnis. Galet mycket barn var det där idag, så lite trångt, men mysigt. Meja tycker ju att det är toppen med en massa barn och nya leksaker. Sångstunden är dock inget vidare eftersom dom har bytt ledare. Den förra var superbra, men man vet aldrig, den här kanske blir bättre. Det är så skönt att komma dit för man kan sitta och småprata lite med andra föräldrar medan barnen leker. Vid halv tolv styrde vi hem igen och Meja somnade som vanlig så fort vi satte oss i bilen. Två timmars fullt ös, inte konstigt att hon blir så trött.

Åt lunch och bytte kläder i lugn och ro medan hon åt, och åkte sen iväg på mitt möte. Sven kom hem och tog  hand om Meja. Mötet gick nog bra, men jag kände mej ganska förvirrad när jag åkte där ifrån. Hur vet man vad som är rätt beslut? Vill inte skriva för mycket om det än eftersom jag inte riktigt vet vem som läser.



Ska strax bada med Meja, läggdags för henne och jag ska krypa ner i sängen med en kopp te och titta på tv. Hoppas ni har en skön kväll alla!


Emma

Vad tänder hon har Meja! :) Skönt nätterna börjar bli bra igen! :)

De där mötet låter väldigt spännande. Men som du skriver inte lätt när man inte vet. Svårt ta beslut ibland. Hoppas allt är bra.



Hur går det med bröllopsplaneringen annars? :)



2009-09-29, 19:31:45 URL: http://blogg.luhanka.se

Linda

skönt att ni har fått sova ganska bra inatt. usch ja vi har samma problem vissa nätter - andra är mcyket bättre.

Ja det känns så härligt att bara komma hemifrån ett tag. Mötet låter spännande, förstår att du inte vill och kan berätta för mycket här. bättre att hålla lite för sig själv.

kram



2009-09-29, 20:27:23 URL: http://familyspace.blogg.se/

Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Ville bara säga tack för din kommentar ang. barnens dop =)



2009-09-29, 22:35:11 URL: http://theans.blogg.se/

Nina

hihi vilken söt bild :D



ska maila över bilderna på henne från i måndags sen :D



2009-09-30, 10:32:40 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?