Ny trött dag

2009-09-24, 08:07:21 / Kategori: Allmänt

Om man trodde bra natt så har man fel. En okej natt verkar aldrig följas av en till. Varför? Massa strul och när hon tyckte att det var morgon vid 6 så var hon grinig och sur. Brukar hon ju aldrig vara så man undrar ju hur det står till med skrutt egentligen. Fick henne att somna igen för en stund sen efter 20 min hysteriskt skrikande (??) Vi får väl se hur hon mår när hon vaknar igen. Hon verkade inte så snorig i alla fall.

Om skruttan verkar okej så åker vi nog iväg på en av våra två inplanerade aktiviteter. Antar att det får bli mammaträffen på BVC i så fall. Den är inte förrän i eftermiddag så då hinner man kolla ordentligt hur hon mår innan. Man vill ju inte åka dit och smitta ner dom andra. I annat fall så får vi mysa här hemma idag med, skönt det med, men hon blir så fort rastlös. Mamman med för den delen. 

Nu ska jag mysa ner mej i sängen igen och hoppas på lite sömn innan skruttan vaknar :)


Helen

Gud så trist med en dålig natt igen :(, kan det vara någon mer tand på gång? Eller så är hon "bara" frustrerad över att hon inte klarar något som hon vill klara, typ säga fler ord eller gå själv långa sträckor....





2009-09-24, 09:39:10 URL: http://tiemsa.blogg.se/

emelie o elliott

usch då..stackars liten! hoppas hennes sömn blir bättre snart igen! Idag fick jag sovmorgon..vart jättesnopen =) kramis



2009-09-24, 11:28:31 URL: http://emlisch.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?