Sömnkaos = kindtand?

2009-09-27, 14:12:52 / Kategori: Meja 6-12 mån

Meja har ju sovit sämre och oroligare än vanligt dom senaste två veckorna. Trodde ju när det här började att det var fler tänder på gång. För ett par dagar sen så såg jag att tandköttet var blått en bit in på vänster sida där uppe. Kindtand tänkte jag, men Sven var tveksam till om det var så. Idag tycker jag att det skymtar lite vitt i det blåa. Är ju dock så himla svårt att få se så långt in i munnen på henne.

Googlade lite (tack Sanna) och läste att det kan ta väldigt lång tid för kindtänderna att komma upp. Antar att det betyder ytterligare ett tag utan sömn, men nu vet jag i alla fall varför. Läste också att dom första kindtänderna brukar komma vid mellan 12-20 månaders ålder. Hon har ju varit tidig med alla tänder, så det är väl samma nu. Tycker synd om henne för hon störs uppenbarligen av den. Fick is innan att suga på och det tycker hon är så mysigt när det kommer tänder :)

Nu ska vi iväg till lekplatsen. Återkommer senare med bilder.


CiliaH

Aj aj aj, kindtand är inget kul.

Micke ska jobba så jag tänkte fördriva tiden med lite shopping, gå på Skansen och vad man nu mer kan komma på som man kan göra med lillfis :)

Kram



2009-09-27, 17:29:19 URL: http://ugglehuset.wordpress.com

emelie o elliott

nää..stackars liten! Hon har ju varit ganska tidig med det mesta lilla tösen..så varför göra undantag nu ;P (elliott e lite mer seeg när de gäller tänderna o tidig med de andra..haha)Det är svårt de där med vänner, Det är inte lätt o skaffa nya kontakter o nya vänner när man flyttar heller ju! hoppas ni har en trevlig söndagskväll. kramis



2009-09-27, 19:14:44 URL: http://emlisch.blogg.se/

Helen

Enda fördelen med att hon får sina tänder tidigt och så tätt är ju att när dom väl kommit så är ni klara med dom för flera år framåt,men lider med dig som inte får sova :(.



2009-09-27, 21:28:48 URL: http://tiemsa.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?