Förskolestarten närmar sig

2010-04-29, 18:32:24 / Kategori: Allmänt
Fick en inbjudan från Mejas blivande förskola idag till ett informationsmöte. 26 maj blir det. Ska bli roligt att träffa personalen och övriga föräldrar. Bra också för då kan jag passa på att fråga vilka tider Meja får vara där när jag är hemma med lillebror. Har ju också lite funderingar kring inskolningen då lillebror ju faktiskt skulle kunna komma precis när Meja ska inskolas om han är lite sen.

Lite surt är det att vi inte fått plats där vi helst vill. Senast nästa höst borde det ju dock bli plats där åt henne så då får hon helt enkelt byta. Hade ju dock varit så oroligt skönt att ha gångavstånd nu när man ska vara mammaledig, men, men inget att göra åt det just nu. Förhoppningsvis kan vi lösa det så att Sven lämnar på morgonen och jag hämtar så man inte behöver dra iväg lillebror två gånger med bilen.

Trots att hon redan går hos dagmamma några dagar i veckan så känns det lite vemodigt att hon ska börja på förskola till hösten. Nu är hon verkligen stor min lilla tjej.

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥

Varför ska ni byta?

Vi ska ändra så vi har Edvin två heldagar hos sin dagmamma när bebis kommer (nu går han 5 timmar 3 dagar i veckan) o det kommer att kännas skönt att slippa packa in två barn i bilen varje morgon eftersom då kommer sambon att ta med sig han :)

Kramar



2010-04-29, 19:52:26 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Nina

å snart e du leeeeeeeedig :D



röstat på theo? =)



krams



2010-04-29, 21:00:31 URL: http://modesida.blogg.se/

Malin

Å är det på torshäll? Då kommer de säkert att hamna i samma grupp:) Ellen skolas in nu på måndag om hon är frisk, hon har lit feber nu men tror det är tänder. Kram ha en bra Valborg



2010-04-30, 07:24:48

Sara - tävlar ut barnvaror på bloggen!

Vi har inte fått veta än var Max har fått plats men väntar me spänning! det borde i alla fall vara klart för på Marcus förskola har de redan fått lista på vilka barn som ska komma till hösten. Men vi som föräldrar har inte fått nån info!



2010-04-30, 09:47:48 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Emma - mamma till Meja

Malin Ja Torshäll. Vore super om dom kom i samma grupp :)



2010-04-30, 13:16:19 URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?