Sovande barn

2010-08-12, 16:05:45 / Kategori: Allmänt
Meja hade halvdag på förskolan idag eftersom det var första gången hon blev lämnad där. Hämtade en supertrött tjej 11.30. Hon hade haft en superförmiddag och inte varit ett dugg ledsen. Stora tjejen. Trodde hon skulle somna gott sen, men inte då. Inte heller hemma ville hon somna. När klockan närmade sig 15 så somnade hon dock.
I Alvins babygym...



Alvin då som hela dagen igår, halva natten och förmiddagen idag bara har krånglat och gnällt. Sven la honom på mage i spjälsängen, och somnade gjorde han på två sekunder. Samma sak nu i eftermiddags, massa gnäll men så fort han får somna på mage så var han nöjd. Jag känner mej dock inte lika nöjd med att ha honom sovande på mage, men vad gör man?



Nu - dags att väcka Meja och börja med middagen :)

Helen

Det var samma sak med Tindra, hon sov bara på mage hela tiden :S, det är inte förrän nu som hon sover mesta dels på rygg :D.



Kramar



2010-08-12, 16:54:32 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥

Min brorson sov bara på mage också. vet att min bror och hans tjej var lite fundersam hur dom skulle göra, men eftersom han bara kunde sovaa på mage så fick han göra det. Och det har inte varit några problem med det heller :)

Kramar



2010-08-12, 16:56:03 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Sara - Mamma till Max snart 2 år

Va skönt att hon trivs på förskolan =) Jag längtar till då Max ska börja som är om lite mindre än två veckor. Hur har Mejas inskolning varit upplagd? den har gått ganska snabbt va? Max börjar tis den 24/8 och det står på pappret att han ska vara där 9-15 så jag antar att Marcus är med hela tiden då och att han sen får prova att åka ifrån kanske redan andra dan! Alla förskolor har ju så olika. max kompis Ronja ska börja på ett annat dagis (de bor ej på samma ställe som oss) och hon ska gå en timme i veckan hela första veckan och sen andra veckan ska hon få prova att äta lunch. är väl olika pedagogiker antar jag!!



Får väl se hur det är där Max ska gå. Har inte fått nån mer info än att det är 9-15 första dagen!



2010-08-12, 17:05:56 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Emma

Haha så söta :) Meja somnar på galna ställen också :P Snart kanske de är som i American home videos somnar lite här och var :D



2010-08-12, 19:18:04 URL: http://emmakjellstrand.blogg.se/

Anna

Så söta de båda är :) Vad skönt att det går bra med inskolningen. Alexander kom tillbaka till förskolan i måndags för första gången sen i slutet av maj och det gick hur bra som helst. Jag hade sådan ångest att han skulle vara där och sov knappt på natten men det gick mkt bättre än jag trott :)



Tack för grattiset :) Jag börjar på måndag och ska jobba som receptionist på herrgården på vår ort. Inget studierelaterat för min del men ser det som en riktigt bra erfarenhet och ska bli så skönt att tjäna pengar efter att ha varit i princip inkomstlös hela sommaren!



2010-08-12, 20:54:33 URL: http://ambi.blogg.se/

Sara - Mamma till Max snart 2 år

ja jag tycker också det verkar vara en bra metod och jag tror att den passar Max bra. tror de kör liknande som Meja haft.



du frågade hur det känns att snart ha jobbat en vecka och det känns bra. Jag trivs bra och det känns skönt att den första veckan är gjord. Kommer ju in mer och mer i jobbet för varje dag.



2010-08-12, 21:30:05 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Emma

Båda mina har sovit på mage från första början. De har aldrig varit nöjda med att ligga på rygg. Den där reflexen som de har när de fäktar med armarna förstärks när de ligger på rygg och det är nog obehagligt. Så länge de har slätt under sig och inga filtar eller så i vägen så går det nog bra. Mina har kunnat vända håll på huvudet själva och då tycker jag att det känns okej.

Skönt att ni hittat ett sätt!



2010-08-12, 22:02:53 URL: http://livetmedlija.blogg.se/

Marie-Louise

Vilka sötnosar. Mina har sovit på mage utan problem. Mest i och för sig efter att dom har börjat vänt sig själva, men jag gillade inte att ha dom på rygg det tyckte jag var läskigare fast BVC hela tiden pratade om ryggläge.



2010-08-12, 22:13:13 URL: http://madredetres.blogg.se/

Nina

hahah söt hon är som somnar där S



2010-08-13, 09:55:49 URL: http://deliciously.se/

linda

luna verkar också föredra att sova på mage, hon blir coollugn på en gång och somnar väldigt lätt. så jag kommer nog att fortsätta låta henne göra det, men ha lite extra koll bara. som emma skriver här ovan att moro-reflexen hövs ju med magläge och det gör ju att hon inte vaknar hela tiden (hon får väldigt mycket såna reflexrörelser).

såg också att vi har samma babygym, det är jättefint tycker jag :) men luna har inte riktigt börjat uppskatta det än. tror att hennes magproblem har hindrat lite.. men nu har jag hittat en ny huskur, gripe water, som tydligen ska vara jättebra. håller tummarna, för är så less på att se henne ha ont!



2010-08-13, 13:34:27 URL: http://lindae.se/blogg/smallfeet/

★Fam Bus ★

Naaaw så söta de är :)



2010-08-14, 10:26:10 URL: http://www.familjen-bus.com



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?