Kille eller tjej?

2010-12-30, 09:46:08 / Kategori: Meja 18-24 mån
Meja har kommit in i en period där hon är väldigt förundrad över ett par saker. Det ena är rumpor *skratt* Mejas rumpa, mammas rumpa, Alles rumpa... Hur kul som helst tydligen. Kiss och bajs är också kul att tjata om. Snoppen och snippan. Pottan, toaletten och ja allt som har med det att göra helt enkelt.

En annan stor fundering är det här med vem som är tjej och vem som är kille. Att Alvin är våran lilla kille det är hon helt med på. Mamma är tjej, det är också okej. Sen kommer det knepiga för Meja vill vara samma som pappa. Om Meja är kej så är pappa det också. Säger man att pappa är kille så skrattar hon och säger nähä! Alternativt så går hon med på att pappa är kille, därefter funderar hon en stund och säger sen glatt Meja e pappas lilla kille.

Mycket funderingar...

systermoster

haha sötnos :) Gott Nytt år!



2010-12-30, 09:58:43

E.K - Mamma till Alicia

Gull :) Var Meja utan blöja nu? och kissar på toa, eller minns jag fel? :)



Tänkte bara ifall du kanske hade nåt lite tips att dela med dig av, Alicia är nyfiken på toan, sitter där korta stunder, men hon visar inget jätte stort intresse ännu utan bara lite nyfiken :)



2010-12-30, 10:16:31 URL: http://eekk.blogg.se/

En pojkmammas vardag ♥

Haha, hon är så rolig lilla Meja! klart att pappa är en tjej ;D

Kramar!



2010-12-30, 10:22:21 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

E.K - Mamma till Alicia

Sv: Ja, det kan man ju testa. Tack :) Går Meja på pottan eller på toan?



När Alicia pärlar vill hon oftast lägga pärlorna dit hon vill och inte efter mönstret som är under, typ mer fritt, så det är jag som har försökt visa att man kan följa mönstret under, Hon klarar ju av att pärla men inte efter mönster.



2010-12-30, 13:49:59 URL: http://eekk.blogg.se/

Anna

Hihi, vad söt hon är :)

Här hemma är det också kul med rumpor och kiss och bajs.



Klart pappa också måste vara en tjej, haha. Sötisen!



2010-12-30, 14:16:54 URL: http://ambi.blogg.se/

Helen

Sötnosen då :D. Hon är verkligen tidig i precis alla :D.



kramar



2010-12-30, 19:54:13 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Emelie med elliott o leila

haha.. lilla sötmeja, det är inte lätt o förstå mer o mer =)

jag är likadan själv, dålig på att kommentera hos dig me..de är så me många bloggar jag läser. De är ju inte alltid man har tid o skriva nåt o så men man kikar ju alltid in o kollar läget givetvis =) stammis så att säga ;)

hihi, tack så mkt =)



Ja du, de va väl egentligen jag som tyckte att de namnet va fint. Vi pratade lite om namn sådär innan eftersom vi ju visste att de skulle bli en flicka och A va väl inte helt främmande för de namnet heller. Egentligen hade jag velat att hon skulle heta leia, men sen visste jag att de redan finns en liten tjej i de här lilla samhället me de namnet så då kände jag att leila var mkt finare! O sen är de väl lite efter "leila bakar" leila med.. är egentligen därifrån mitt gillande av namnet kommer =)



hoppas ni har en trevlig kväll,

kramis



2010-12-30, 21:12:21 URL: http://emlisch.blogg.se/

Veronica - mamma till Denver

sött=) denver börjar också fundera på det där med flickor och pojkar, men han verkar mest förvirrad ;) och han är absolut en flicka tydligen! knasungar ;D



2010-12-30, 22:26:14 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?