Gnäll...

2010-02-21, 17:31:56 / Kategori: Allmänt
Det är minst en meter snö här utanför. Vi var ute en stund i förmiddags och Meja fick åka lite pulka, men fy vad det gör ont i fogarna att gå i all snö. Mycket missnöjd Meja om pulkan inte rör på sig så när jag inte orkade så gick vi in igen.

Hon var så trött skruttan trots att hon sovit hela natten att hon somnade redan 11.30 och sov till 14.15. Inte så mycket ensam Mejamys för mej idag med andra ord. Städade i alla fall lite medan hon sov och fixade lite tvätt. Inget är ju kul med foglossning så allt har blivit lite idag. Sven dammsög när han kom hem så nu är det ganska städat här i alla fall. Väldigt skönt.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med huvudvärk som vanligt *suck* Frågade läkaren om huvudvärken och hon trodde att det nog bara var spänningshuvudvärk. Förhoppningsvis lägger den sig nu när jag bara jobbar 75% ochhinner vila mera. Hoppas verkligen hon har rätt.



Meja pulsade glatt omkring i snön igår förmiddag :)

Mad

Usch va jobbigt med huvudvärk. Du gnisslar inte tänder nattetid? Det kan ju ge huvudvärk..



Fina bilder! =)



2010-02-21, 17:45:08 URL: http://mamamad.se

Annika

Ja nu längtar man verkligen! Ska bli så himla skönt att slippa kylan å alla ytterkläder som ska av och på :)Hoppas du mår bättre snart nu!

Ha en bra kväll!



2010-02-21, 19:13:01 URL: http://mrsbelestam.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?