Ny vecka och snart dags för jobb

2010-01-04, 08:58:04 / Kategori: Allmänt

På torsdag är det dags för mej att börja jobba igen efter att ha varit hemma i sexton månader. Känns ångestladdat och jobbigt om jag ska vara ärlig. Delvis på grund av att jag är gravid igen och inte kommer att kunna prestera mitt bästa. Om ni kommer ihåg så har jag ju ett nytt jobb så det känns ju extra nervöst med. Antar att det blir okej så fort jag kommit igång.

Har i alla fall tre dagar kvar att njuta av att vara hemma :) Idag är det storhandling och sen mysdag. Sven ska ut ikväll så då är det bara jag och Meja hemma. Borde åka iväg och vaccinera mej idag med, kom aldrig iväg innan jul eftersom det blev snökaos så idag är sista chansen innan jobbstart. Samtidigt känns det liiiite onödigt. Jag har ju inte blivit smittat hittills trots att det tydligen gått jättemycket svininfluensa här på Värmdö. Men, men feber är ju inte alls bra för bebis så det är väl bara att åka dit och få det gjort.

Imorgon ska vi träffa Nina och Theo för lite bus och skitsnack :) Ska bli skoj, det var ett tag sen sist. Sen onsdag bli lite förberedelser för jobbet och mys med familjen. Tur att det blir lugn start med bara två dagar innan helgen.


Sara

förstår att det måste kännas jobbigt! hoppas dagarna innan blir långa så du får njuta extra mycket. Och snart är du ju mammaledig igen =)



2010-01-04, 09:37:29 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Veronica - mamma till Denver

ska åka med mamma och göra typ ingenting ;D gå på östasiatiska museet och så. Bara ta det lugnt är det tänkt! :D



2010-01-04, 11:38:47 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Maggan

Grattis till lillbebisen!!

Ska bli kul att få följa dig ännu en gång =)



Kram



2010-01-04, 15:05:40 URL: http://margu.blogg.se/

Johanna ♥ Blivande tvåbarnsmamma

Samma här, svullnaden ersattes med bula. :D



Hur mår du då?

Mitt illamående är mkt mkt mindre men tröttheten är kaos.

Kram



2010-01-04, 15:11:20 URL: http://salkert.se

Emma

Nja jo, hehe. Köpte ett par skor men det var inte alls bra. Kanske glömde skriva det :) Så hoppas på att hitta ett par inne i stan istället. affären där jag köpte klänningen skulle få in lite skor nu i början av året så hoppas på att de inte är för dyra.



2010-01-04, 15:54:52 URL: http://luhanka.se

Helen

Sv: Problemet är att han blev "avskräckt" pga den jobbiga graviditeten och den hemska förlossningen, så han vill inte att jag ska "behöva" gå igenom det igen och det hjälper inte att jag säger att JAG har GLÖMT det :(



2010-01-04, 16:10:44 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Emelie, Elliotts mamma

hihi..så spännande med bebis i magen ju =) du kommer ju inte jobba så länge nu iaf, de måste ju kännas lite som en "morot" så här inför jobbstarten? så försöker jag tagga mig till att jobba..jag ska ju bara jobba 4 1/2 månad- sedan är man mammaledig hela sommaren ihop med busungen- de blir fint det! kramis



2010-01-04, 22:26:59 URL: http://emlisch.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?