ONT

2010-07-05, 19:27:33 / Kategori: Allmänt
... nu blir det gnäll igen...

Sur för att tiden inte kom idag heller. Lite framförhållning måste dom väl ha?

Mina fogar, min rygg och mina fötter görså hysteriskt ont så jag håller på att bli galen. Väntar på att Meja ska somna så Sven kan komma och ge mej massage. Åka och köpa linnen var tydligen ett för stort projekt trots att det tog typ ingen tid alls. Hittade i alla fall dom jag skulle ha plus lite nya trosor så det var ju bra.

Kom hem, vilade och sen åkte vi ner till Svens föräldrar för att bada. Så otroligt skönt att bada när det gör ont överallt. Lite jorgubbar och te bjöds det på vilket passade perfekt.




Liten sötnos för ett år sen :)

Linda

usch usch nu får du ringa och klaga på dem igen. Nu måste de ju ha en tid till dig. Du får berätta hur besvärligt du har det med ont överallt.

Styrkekramar till dig... snart...

kraam



2010-07-05, 20:55:10 URL: http://familyspace.blogg.se/

Nina

tjings. vi kör gärna lunch. hunden måste ju ut med.. så han kan inte vara själv hur länge som helst. idag sov inte theo ett dugg, så d et är så olika hur hans rutiner ser ut..



ja tar med mej bullar å kaka (om det finns någe kvar för ja har tryckt i mig)



2010-07-05, 21:02:22 URL: http://modesida.blogg.se/

carolina

hihi, vilken söt bild!

tråkigt att du ska ha så ont,har sluppit foglossning så jag vet inte hur det känns :( stackare, du får ringa och se till att du verkligen får komma!



2010-07-05, 22:20:09 URL: http://acarolinas.blogg.se/

★Fam. Bus★

Tack för tipset... jag har försökt att lyfta bort honom, flera ggr. Men han lyckas alltid komma dit ändå. Låser dörren utifrån, de har fungerat dock men lite krångligt att ständigt låsa upp innan man ska in.. Nåja, de ordnar sig nog.



När kom Meja? Innan eller efter bf?? Hoppas att de tittar ut en liten söt bebis lite tidigare denna gång nu när du har så ont mm.

Jäkligt jobbigt den sista tiden som gravid...



kram kram



2010-07-06, 14:13:27 URL: http://nykick.blogg.se/

Nina

Bada är lyx =) Jorgubbar likaså!



2010-07-06, 14:55:33 URL: http://haekkinen.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?