Tur att man har bästa tjejen

2010-07-06, 18:41:15 / Kategori: Allmänt
...sur, arg, trött och less...

Idag har varit en lugn dag här hemma. Är som sagt inte på topphumör så jag har inte orkat blogga. Igår kväll hade jag så ont så att jag inte kunde gå mellan sängen och toaletten själv. Idag är det i alla fall lite bättre än så.

Lillebror verkar dock må toppen där inne. Ligger fortfarande jättehögt upp och trycker mot revbenen. Han är vaken massor på dagarna, och verkar sova på nätterna. Mycket skönt, det hoppas jag att han fortsätter med när han kommer ut!

Vi var nere en stund och badade. Skönt som vanligt. Man blir i alla fall lycklig av att se sin busunge bada och plaska. Riktigt bra teknik för att ta sig framåt i vattnet har hon fått in. Sparkar på bra med benen. Vill aldrig gå upp, och blir sur när vi inte vill bada mer. Kom lilla mamma säger hon och drar i mej när satt mej i solstolen. Loligt, mamma loligt (roligt) säger hon när vi simmar omkring.



Bästa tjejen man kan ha ♥

Familjen Korb ♡ Tvåbarnsmamma

Visst är hon duktig!

-stolt mamma-



Krama



2010-07-06, 19:46:37 URL: http://salkert.se

evelinah

hihi, är meja anti-potta? man får försöka göra det till en rolig grej i början, böcker e toppen.. gärna om dom innehåller kiss & bajs, haha. Mio gillar "Emma & lillebror".



haha, ska bli skönt med massage då ;-) hoppas du har en bra kväll, kram*



2010-07-06, 20:19:36 URL: http://eveheda.blogg.se/

Emma

Du får hur mkt du vill!!!! :) Jag kan mejla över lite :D

Det är det värsta när man är så sjukt sugen och så finns inget. Usch.!!!



2010-07-06, 20:25:25 URL: http://emmakjellstrand.blogg.se/

evelinah

men, vad söt hon e.. hihi. fast det e klart det e skillnad på att vara van vid blöja & sedan ska man kissa & bajja i en potta.. skumt liksom ;-) visste det bra att träna lite nu när det e sommar, mindre kul med blöta overaller sen. hon kanske skulle gilla en såndär toa-sits bättre? men som sagt, dom e ju små än så det e ju absolt ingen brådska =)



hur går det med magen? han verkar inte ha några planer på att komma innan snittet? just nu e min mage fyrkantig! jäkla sammandragningar =)



2010-07-06, 21:02:29 URL: http://eveheda.blogg.se/

Veronica - mamma till Denver

åh, tänk att ni snart har en till liten plutt hos er ^_^*

vad härligt att hon älskar att bada så mycket! Denver fick bada i en sjö för första gången i helgen. Han var mest rädd, och ville absolut inte doppa sig! Men han gick ut en bit till slut iallafall =)

kramar



2010-07-06, 21:39:05 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

evelinah

förstår att du skulle bli besviken isåfall.. tycker det e galet att de hellre ger dej kejsarsnitt än ett ynka litet UL, som kanske skulle kunna göra att du fick föda "vanligt". men kurvan hade ökat mycket nu med va? som med meja? förstår att du har blandade känslor. men jag tror det kommer bli toppen! snart har du lillebror här.. :)



vet inte varför jag har så galet mycket sammandragningar nu.. har ju varit full rulle hela dagen, men det e det ju alltid ;-) nu blire glass!



2010-07-06, 21:46:33 URL: http://eveheda.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?