Tisdag

2010-06-29, 08:02:08 / Kategori: Allmänt
Nätterna är verkligen inte skoj när man är höggravid. Bara att vända sig i sängen är ett jätteprojekt. Meja sov i alla fall till 7.15 idag vilket var superskönt. Vi har kortat ner hennes lunchvila till max en timme, och då sover hon längre och oftast bättre på nätterna. Hoppas det fortsätter så.

Idag ska jag iväg till BM. Tyvärr inte min vanliga för hon är på semester, men det blir nog bra ändå. Mysigt att lyssna på lillebrors hjärta. Magen känns som om den vuxit massor på sistone så det ska bli spännande att se hur mycket SF-måttet förändrats. Meja måste följa med till BM eftersom Sven är tvungen att jobba, så ni kan ju hålla en tumme för att hon är sammarbetsvillig.

Nu blir det frukost på sängen :) Lite vardagslyx!

Kicki

Kevin sover också max en timme annars hade han aldrig sovit så bra på natten som han gör nu :)



2010-06-29, 09:14:13 URL: http://kicki.webblogg.se/

Edvinsmamma - när som hellst en tvåbarnsmamma ♥

Det är verkligen jobbigt det där att inte kunna vända o vrida sig som man vill. Sen att man måste ha kuddar överallt o ingenstans för att kunna ligga bra underlättar det inte heller....men snart har vi våra små här o då blir det massa bebismys istället o vi kommer att ha glömt bort dåliga nätter då vi inte kunde vända oss i sängen :)

Kram kram



2010-06-29, 09:43:16 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Nina

nej det är samma som förra året. köpte ju lite större då just för att han kanske kunde ha det i år.. å det kan han. tröjan har ja däremot inte provat. men den borde inte vara några problem då den typ va 3-5 cm för lång då.. :P



2010-06-29, 12:20:41 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?