Sluta med välling

2010-10-25, 19:57:04 / Kategori: Allmänt
Köket blev städat och ett berg av tvätt blev sorterat. Blir ju en del tvätt när man är sex personer varannan vecka. Prästen ska vi träffa på torsdag morgon så det är avklarat på listan med. Blev en liten promenad med, men Alvin ville hellre ligga på sin filt på golvet och mysa så det blev att vi gjorde det istället. Ibland måste man ju få bestämma även om man är liten :)

Har också lyckats beställa en födelsedagspresent till Meja, känns skönt. Vi har bestämt oss för att inte köpa så många presenter till henne. Hon får ju så mycket av andra plus att det är jul precis efter. Än så länge förstår hon ju inte heller riktigt. Hon tycker mest det är kul med paket att öppna.

Idag är första dagen vi somnar Meja utan välling. Får se hur det går. Anledningen till att vi vill sluta nu är att hon ofta kissar igenom sina blöjor. Vi har testat alla märken och olika storlekar med slutsatsen är att hon får i sig för mycket vätska på kvällarna. Dessutom så  äter hon ju ordentliga middagar så hon borde inte behöva vällingen.

Hur har ni gjort? Äter era barn fortfarande välling?

★Fam. Bus★

åååh jag fruktar för den dag då svante ska sluta med välling... HAN ÄLSKAR VÄLLING! Håller tummarna för att de går bra... Har tyvärr inga tips ännu, eftersom vi inte kommit dit.



Hihi, aaa den filten blir nog jätte go o mysa i :)

kram kram



2010-10-25, 20:03:01 URL: http://familjen-bus.com

Helen

Tindra äter fortfarande välling och är så nöjd med det :P.

Lycka till ikväll.

Kramar



2010-10-25, 20:29:22 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Emma

Vi slutade ju med välling för evigheter sedan. Var nog mer än 6 månader sedan. Vi körde på varm mjölk ett tag men innan sommaren så slutade vi nog med det också. Ebba får välling ibland, när vi känner hon ätit dåligt under dagen.

Hoppas allt löser sig inför Söndag! KRAMAR



2010-10-25, 21:17:18 URL: http://emmakjellstrand.blogg.se/

E.K - Mamma till Alicia

Alicia äter fortfarande lite välling på kvällarna ibland, Inte för att jag tror att hon behöver det med hon brukar vilja ha det :)



Har ställt en fråga i bloggen, Lust att läsa och se om du kanske kan hjälpa mig ? :)



2010-10-26, 06:06:33 URL: http://eekk.blogg.se/

En pojkmammas vardag ♥

Edvin slutade äta välling när han var ett år. Och det var inte för att vi ville det utan för att han vägrade dricka det mer...

Kram



2010-10-26, 08:00:11 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Erika

Mira äter fortfarande välling. Det kommer vi fortsätta med tills hon ej vill ha.



KRAM



2010-10-26, 08:37:37 URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/

Anonym

vas sjukt, det är telepati. 6 minuters mellanrm mellan våra inlägg om sakak sak typ haha o slutklämmen ser likadan ut.



för oss går de toppen utan välling de har varit vissa kvällar hela tiden i veckorna de blivit utan så de e olika men nu ska de bli mindre o mindre tänkte vi =)



erika



2010-10-26, 10:17:29 URL: http://taby.blogg.se/

Veronica - mamma till Denver

Denver äter fortfarande välling, han blir galen om han inte får sin "lelling!!" på kvällen=) jag tycker det är bra med vällingen fortfarande, speciellt nu när han är inne i nån period med att inte vilja äta så mycket mat hemma (men borta går det bra, när inte mamma och pappa är med :P). Här blir det även välling på morgonen, eftersom det tar sån tid att ta sig till dagis. Då är välling perfekt och sen en frukt eller smörgåsrån eller nåt sånt i vagnen sen=)



sv; ohh, jag vet inte. Det vore kul att gå, men det kostar ju en del ;) ska du gå?



2010-10-26, 13:29:34 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Anki

Min lillplutta är ju lika gammal som Meja. Hon har fram tills för två månader sedan ätit välling när hon går och lägger sig och en gång per natt. Nu har hon i princip slutat på natten, säg att det händer kanske en gång i veckan att hon äter men det kan vi nästan förutspå för då har hon oftast ätit dåligt på dagen. Sen en vecka tillbaka så vill hon inte ha välling på kvällarna, när vi frågar om hon vill ha så säger hon ja men sen när vi väl kommer med den så vill hon inte ha. Så jag gissar på att hon börjar känna sig färdig med välling........på gott och på ont. Jag tycker det är mysigt när hon äter välling samt att hon är ganska smal så jag tycker det är bra med lite extra näring. Men ändå SKÖNT när hon bestämmer sig själv för att sluta med saker. Nu väntar vi bara på att hon ska vilja sluta med blöja.......



2010-10-29, 12:45:09 URL: http://jagominmage.blogg.se/oliviasvardag



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?