Pippi på is

2011-04-26, 15:14:00 / Kategori: Allmänt


I söndags var vi i Globen och såg Pippi på is med Meja. Alvin åkte på andra äventyr med mormor och morfar. Meja var jättepeppad, och tyckte det var så mysigt att ha både mamma och pappa för sig själv. Vi köpte popcorn när vi kom dit, och hon väntade spänt på att det skulle börja. Satt som förtrollad när det väl satte igång.

Efter första akten, som varade en timme så åkte vi faktiskt hem. Meja var helt nöjd med det, och det var hennes beslut att åka. Föreställningen är ju tänkt för lite äldre barn, så jag förstår att hon inte orkade mer än en timme. Vi vann ju biljetterna dit för ett tag sen, köpt dom hade jag nog inte gjort när hon fortfarande är så liten. Jättenöjd var hon i alla fall, och vi har tittat på bilderna en massa gånger redan medan hon berättar om vad Pippi gjorde. Sötungen.


En pojkmammas vardag ♥

En timme är ju lång tid ändå för ett litet barn att sitta still! Tycker att hon gjorde det bra :)

Kram



2011-04-26, 16:10:32 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Josefine

Sv: hihi, det tycker jag med! Tror nog minsann att jag ska slå till på en av varje :-)



Vad duktig hon var Meja som klarade en timme i alla fall. Mer kan man nog inte räkna med när dom är så små. Härligt att hon uppskattade äventyret tillsammans med mamma och pappa! :-)



2011-04-26, 18:13:21 URL: http://josselyn.blogg.se/

CiliaH

Härligt :) Både se Pippi på is OCH ha bägge föräldrarna för sig själv. Total lycka :)



Kram



2011-04-26, 21:09:16 URL: http://ugglehuset.se

Josefine

Sv: ja, tänk att det är dags snart! Tiden går fort :-) Det står lite still med namndisskusionen just nu. Vi hade en en av hetsigare slag för någon vecka sen, och sen dess har vi inte pratat om det. Det senaste vi har sagt är Molly, men sen får vi väl se hur det känns när lilltjejen kommer ut :-) Det är synd bara att vi ska ha så himla olika smak...



2011-04-26, 21:28:45 URL: http://josselyn.blogg.se/

Hanna - mamma till ღNeoღ

haha... visst var det magiskt?? men lite myror i brallan blev det allt. =/ hade vi inte betalat dyra pengar hade vi nog oxå gått i pausen! ;o)



kram kram



2011-05-01, 07:46:22 URL: http://hannaofsweden.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?