Tråkigt

2011-08-13, 13:00:00 / Kategori: Allmänt
Jaha, dagens roliga planer blev inställda eftersom Meja vaknade med lätt feber och snorig. Tråkigt som tusan, men vad gör man. Just nu sover skruttan, och det verkar som att febern är borta igen. Blir lugn hemmadag, och hoppas att hon är pigg imorgon igen.

Igår hade vi en superdag i alla fall. Först massor med bus här hemma hos mina föräldrar, och sen fullt ös i fyra timmar hos Madde och hennes lilla Hampus. Härligt att träffa dom, och att ungarna verkar gilla varandra med är ju toppen.

Imorgon eftermiddag åker vi hem igen till resten av familjen. Hoppas att tågresan hem går lika bra som det gjorde ner. Meja var superduktig måste jag säga. Saknar Alvin (och Sven såklart) men det går bättre än väntat att vara ifrån lillskrutten. Imorgon kväll blir det en massa pussar och mys igen i alla fall.

CiliaH

Stackars lilla Meja! Hoppas hon snart är pigg igen. Så tråkigt att vi inte kunde ses denna gång heller :(



KRAM



2011-08-13, 14:17:30 URL: http://ugglehuset.se

Alfva

Stackars Meja, hoppas hon repar sig snabbt! Läste att det verkade vara strul för Nina, tråkigt ju! Tur att vi är några andra som kan ta hand om dig! ;) Tror tyvärr inte jag har någon annan som är tillgänglig den helgen!



2011-08-13, 17:52:55 URL: http://alfvan.wordpress.com

Anna

Stackars Meja! Hoppas hon är bättre idag och att tågresan går bra.



kramar



2011-08-14, 09:37:12 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?