Tråkig start

2011-01-10, 12:26:50 / Kategori: Allmänt
Började veckan på vårdcentralen. Tog evigheter och jag har nu fått min tredje antibiotikakur för uvi på kort tid. Hoppas att besvären försvinner helt nu, blir galen annars. Ni kan ju hålla tummarna. Stackars Sven var ju tvungen att vara hemma tills jag var klar på vårdcentralen. Går ju inte att släpa med sig båda barnen dit. Nu är han i alla fall på jobbet, Alvin sover och Meja vilar här brevid.

Underbart väder ute så i eftermiddag så blir det att gå ut och leka lite. Meja längtar verkligen efter att få gå till förskolan imorgon. Tjatar glatt på om Alekander, Bincen och Kanina. Hennes älskade kompisar och fröknar. Härligt att hon trivs så himla bra.

Alvin lär ju också bli glad eftersom han får vara ifred då. Skönt att kunna vara med honom på golvet utan att storasyster kommer och röjer. Nästa vecka ska vi börja gå på babyrytmik har jag tänkt. Tror att Alvin kommer att gilla det.

Nä, nu är det dags att mysa lite med stora skruttan.


Amanda

Jag har också uvi som vägrar försvinna! är "bara" inne på min andra kur än så länge men jag hoppas jag slipper en tredje. :P

Hoppas ditt ger med sig nu också! Är ju inte så kul med varken uvi eller att knapra mediciner. Jag mår riktigt, riktigt illa av mitt penicillin. :P

Kram på dig



2011-01-10, 12:54:18 URL: http://creyla.blogg.se/

Amanda

Blä, det är den sorten jag har med. Mår nästan illa bara jag tänker på det. :P

Jag har ju reagerat på viss sorts penicillin förut så dom vågar inte ge mig vad som helst heller. Och jag brukar kunna må illa när jag ska äta det i vanliga fall med men nu när jag är gravid är det extremt. :/

Hoppas dom är nöjda på onsdag när jag ska dit och kolla igen. med alla proverna. Ska ju kolla järn och glukos och sådant också. Och lyssna på bebisen såklart, men det ser jag fram emot. ^^



2011-01-10, 13:14:21 URL: http://creyla.blogg.se/

Linda

uscha håller tummarna för att det hjälper denna gång.

haha jadå det kan nog gå och trycka ned dig ;.)



2011-01-10, 14:21:42 URL: http://familyspace.blogg.se/

En pojkmammas vardag ♥

Visst är det skönt att ta tillvara på timmarna då bebisen får vara "ensambarn" för en liten stund. Plötsligt får man en massa tid att jollra och leka med bara den utan att någon kommer och stör :)

Hoppas att du blir bättre med uvi´n ... för det är inte alls roligt att ha ...

Kramar



2011-01-10, 14:40:30 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

jessica

usch då stackare. håller tummarna. kram



2011-01-10, 23:02:13 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

Nina

näe emma du ska ju vara på min sida :P



2011-01-11, 08:59:10 URL: http://deliciously.se/

Anna

Men usch! Hoppas det ger med sig. Penicillinkurer är inte roligt. Jag hade en period när jag fick gå på flera olika kurer under ett års tid tror jag det var. Jag upplever det som att det var det som triggade igång min mag- tarmsjukdom. Sett studier som indikerat sådant med :( Hoppas detta blir din sista kur!



Vad kul att Meja trivs på förskolan :) Alexander berättade för mig i morse att han var ledsen och ville vara med mamma idag. Gjorde lite ont i hjärtat men jag vet ju att han trivs på förskolan och blir glad när han kommer dit :)



2011-01-11, 13:34:37 URL: http://ambi.blogg.se/

Helen

Hoppas den här omgången hjälper så du får bli frisk.



Kramar



2011-01-11, 14:11:32 URL: http://tiemsa.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?