Närhetsfas?

2011-03-02, 07:08:00 / Kategori: Allmänt
Hade en härlig dag igår med Johanna och lilla Love. Fika, lunch och en massa prata om bebisar, barn och annat. Som det ska vara när man är mammaledig. Nervositeten som jag alltid har när jag ska träffa nya människor släppte fort. Mycket skratt innehöll dagen.

Natten var totalt kaos. Alvin har varit vaken typ en gång i halvtimmen och skrikit. Ingen aning om varför. Jag är i alla fall helt slut, och ska sova varenda sekund som är möjlig idag.

Hämtar Meja vid 14, och sen är det lov. På förskolan säger dom att hon varit lite "låg". Inte busat som vanligt, och vill helst vara nära dom vuxna. Undrar vad det beror på. Hemma visar hon inget konstigt, och hon pratar ju om förskolan hela tiden. Fröknarna är ju hennes idoler typ, och henns två bästa kompisar är alltid där. Första hon säger på morgonen är att hon ska till skolan och leka med Alessander. Antar att det bara är en närhetsfas, men ändå. Min lilla skrutta. Hoppas att det är tillbaka till normalt nästa vecka igen.


En pojkmammas vardag ♥

Tänk så många faser ens små ska genomgå. Hoppas att detta är en fas som går över snart ...

Kram!



2011-03-02, 08:49:17 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Liw

Det låter som båda dina barn är inne i en närhetsfas, hoppas du och Alvin får en lugn förmiddag så ni kan vila upp er.



SV: det är samma kvinna i båda citaten, blev nå knas och klockan var mycket... Ja, jag förstår som inte hur hon tänker riktigt, den synen på vad en man är är så främmande för mig att jag inte trodde den fanns. Men tydligen. Skönt att höra att det inte bara är jag som är "okvinnligt" ;-) dålig på att sy, kan få till en raksöm men där går min gräns :-)

Kram



2011-03-02, 09:06:23 URL: http://liwetochvardagen.se

Liw

Gå och sov :-D



Jag tror hon menar det, i alla fall måste man ju anta det eftersom hon skrivit så... Konstigt, vem vill inte få maten serverad :-)



sov så gott



2011-03-02, 09:17:33 URL: http://liwetochvardagen.se

britta bloggar

Åh det är verkligen många faser de ska gå igenom innan de är "klara"



2011-03-02, 19:01:25 URL: http://brittabloggar.wordpress.com

★Fam. Bus★

Hehe är precis likadan när jag ska träffa nytt folk, vill helst inte prata med dem i telefon innan jag träffat heller.



Hehe snart så, snart så vänder sig Maja hela vägen.... Hoppas jag! Svante var typ 8mån när han lyckades från rygg-mage. Kanske ville han inte innan. hahaha Han kunde ju sitta o sätta sig upp tidigare ;)



kram kram



2011-03-02, 19:23:27 URL: http://familjen-bus.com

★Fam. Bus★

hahaha är du likadan med telefon oxå? ;) hehe Vi hade inte fått det lätt att träffas, eller oxå så kanske de hade gått kanon då vi båda är lite likadana.



Jaaa... Hon är så stark i rygg o nacke nu så. Hade ju en sån mjukdel runtomkring för lite stöd, sen blev de bara en liten stund så hon inte blir trött o belastad i kroppen. :) Men kul tyckte hon de var! hihi



kram kram



2011-03-02, 19:33:08 URL: http://familjen-bus.com

★Fam. Bus★

Och mitt allra bästa vapen, -sms! :)

kram



2011-03-02, 19:37:30 URL: http://familjen-bus.com

Liw- mamma till Mait och mini i magen

SV: jo det verkar gå bra. Nu är hon där 8.30 -13.30 och sover och äter fint hos dem och sen kommer hon hem och är hur tillfreds och gosig som helst. lovely!

kram



2011-03-02, 19:49:57 URL: http://liwetochvardagen.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?