Solig söndag

2009-08-23, 10:36:17 / Kategori: Allmänt
I natt sov Sven inne hos Meja, så jag har inte behövt gå upp alls på hela natten :) Dock har jag vaknat ett par gånger. Man är ju så van vid att göra det nu så det tar väl ett tag för kroppen att vänja sig vid att sova. Skönt har det varit i alla fall, är trött men inte lika illa som vanligt. Ute skiner solen vilket också gör att man blir på bättre humör :)

Nu på morgonen har vi busat, gosat och läst böcker. Meja älskar verkligen böcker. Hon lyssnar, tittar och pekar. Vi har lyckats hitta ett par böcker som man inte tröttnar på att läsa heller vilket är skönt. Det blir annars lätt enformigt, för en själv alltså, att läsa samma böcker om och om igen.

Höfterna känns bättre igen så efter lunch blir det promenad ner till stranden. Sven vill passa på att bada medan det fortfarande går, blir snabbt kallt i vattnet nu när det inte är så varmt i luften längre. Lite trädgårdsfix blir det med. Skönt att vara ute när det går. Ja, så ser vår söndag ut, och sen är denna veckan slut också. Vansinnigt vad tiden rusar iväg fort.

Nina

va skönt att du fick vila lite. själv har ja inte haft nån skojjig natt nu. fy fasen va han håller på. han vänder sig hela tiden till magen å då vaknar han å börjar krypa runt. sen kan han inte somna om. fast att han är sååå trött. men ja fick sova en stund imorse iaf. men hade huvudvärk heela natten.. suck.



satte upp dej på lappen igen. för nästa gång är det hemma hos mig. i okt. så hon ringer nog dig då.. :P



2009-08-23, 10:44:38 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?