massa tänder

2009-06-25, 18:25:21 / Kategori: Meja 6-12 mån
oj, men här är ju en massa tänder, utbrast sven innan idag när han tittade i mejas mun. mycket riktigt så har en tand i ovankäken kommit igenom tandköttet, och två till på gång. det verkar inte bekomma henne ett dugg denna gången heller. skönt det. dock så har hon dreglat floder och gnagt en massa på saker dom senaste dagarna.

idag har varit en riktigt slö dag. vi har mest legat i skuggan och pratat. läst lite bröllopstidningar och diskuterat lokaler. på måndag innan syster åker hem så tänkte vi kanske ta en tur och titta på klänningar, om det inte är bastuvarmt förståss. meja har badat i sin pool trots att vattnet var rätt kallt. hon ville ju  i så fort vi fyllt poolen, knasfian.


Amanda & Oscar

Oj det var värst! Jag hoppas att Oscar inte får fler tänder på ett tag, då blir det jobbigt med amningen ;)

Gud så söt hon är Meja!!



2009-06-25, 19:25:05 URL: http://glantan.blogg.se/

sofia - mamma till maksim

Tuff hon ser ut :)



Hur många tänder har hon nu? Maksim har fyra och antagligen några på G... Verkar inte bekomma honom heller. Första tanden var lite krisig, men när den väl var uppe så har det varit lugnt sen.



Tack för kommentarerna på bloggen :D Kram!!



2009-06-25, 19:41:42

Nina

hihi söt hon är. å massa tänder med! :D allt sker som en explosion på henne :D



börjar undra om d e på g med tänder för theo. han har varit sååååå grinig denna vecka? vet inte vad det är. om det är magen som spökar?? lr om det är tänder igen. kunde iaf inte se någe för nån dag sen. men man lär ju märka om dem dyker upp ;)



å skoj att hon gillar å bada så mkt. får se om ja beger mig till ett bad imorrn å plaskar lite med theo. men förutsättningen är ju att jag borde hitta min bikini innan å ja måste komma i vattnet. känns inte för optimistiskt :P



2009-06-25, 19:57:54 URL: http://modesida.blogg.se/

Madde

Rund och go ;D

Vad hittar ni på i helgen då?



2009-06-26, 08:18:49 URL: http://normalsaltad.blogg.se/

Anna

Snart har hon hela tanduppsättningen klar :) Alexander har massa tänder på gång men ingen som spruckit igenom vad jag vet. Man undrar ju när det ska hända. Han har ju dregglat sen han var 1,5 månad så dags snart tycker man. Förmodligen kommer det komma flera stycken ganska kort efter varandra när väl den första kommit.



Mysigt med en slö dag. Skönt med sådana också ju. Verkligen en liten badtjej ni har :)



2009-06-26, 09:17:56 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?