trött som vanligt

2009-06-04, 07:45:09 / Kategori: Allmänt
lite stökig natt tyvärr, men framfrallt tidig morgon, redan 6.30. gillas inte av mamman, men det finns ju inget att göra. får hoppas att hon sover lite längre på förmiddagen så att jag också får sova lite då :)

idag ska vi först luncha med två av tjejerna i mammagruppen och efter det så är det ju träff på bvc. blir en bra dag tror jag. dock suger ju vädret så nån lunch ute blir det ju inte tyvärr. hoppas att det fina vädret snart är tillbaka så man får njuta igen.

meja skruttan sitter här brevid och pratar med sin docka. den var verkligen ett bra köp :) den är ju för övrigt också god att äta på som det mesta annat ;)

fick bilderna jag beställt framkallning på igår så nu har jag en del att göra med fotoalbumet. får väl se om jag kan smita ifrån lite i helgen när sven är hemma och pyssla lite. innan han man ju kunnat sitta på golvet med det medan meja har lekt på sin filt, men det är ju slut med det nu när hon kravlar omkring i racerfart :)

Annika

Haha, ja nu får man inte en lugn stund när de är vakna =) Var rätt skönt när de satt där de satt ;-)



2009-06-04, 08:20:50 URL: http://mrsbelestam.blogg.se/

Sara

har säkert någon bild på inbjudningarna på gamla bloggen men vet inte var =) Är ju så svårt att hitta där. men om du lämnar en kommentar hos mig och skriver din mailadress i fältet så att jag ser det så kan jag maila bild ikväll =)



2009-06-04, 09:29:49 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Anna

Jag känner igen det där med att man inte kan sitta bredvid på golvet med ngt längre. Man kommer liksom aldrig in i det man gör om man ska behöva flytta på bebis hela tiden.



2009-06-04, 10:17:07 URL: http://ambi.blogg.se/

Emma

Men jag ska ju jobba hela helgen så de jämnar ut sig tycker jag :)





2009-06-04, 10:42:30 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?