Vårt 2010

2010-12-31, 09:45:48 / Kategori: Allmänt
Det har hänt mycket här hemma det senaste året. Jag har varit gravid, fått ett nytt jobb, gift mej och blivit mamma för andra gången. Meja har börjat hos dagmamma, för att sen gå vidare till förskola. Hon har blivit storayster, utvecklats massor, slutat med blöja och fyllt två år. Stor tjej har hon blivit. Alvin har sen han föddes lärt sig massor, kan nu sitta själv, kravla och pratar oavbrutet med sitt bebisjoller.

Några extra viktiga dagar från 2010


Alvin föds  15 juli


Alvin döps 31 oktober


Vi gifter oss 31 oktober


Meja fyller 2 år 5 december

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI ER ALLA!

Kille eller tjej?

2010-12-30, 09:46:08 / Kategori: Meja 18-24 mån
Meja har kommit in i en period där hon är väldigt förundrad över ett par saker. Det ena är rumpor *skratt* Mejas rumpa, mammas rumpa, Alles rumpa... Hur kul som helst tydligen. Kiss och bajs är också kul att tjata om. Snoppen och snippan. Pottan, toaletten och ja allt som har med det att göra helt enkelt.

En annan stor fundering är det här med vem som är tjej och vem som är kille. Att Alvin är våran lilla kille det är hon helt med på. Mamma är tjej, det är också okej. Sen kommer det knepiga för Meja vill vara samma som pappa. Om Meja är kej så är pappa det också. Säger man att pappa är kille så skrattar hon och säger nähä! Alternativt så går hon med på att pappa är kille, därefter funderar hon en stund och säger sen glatt Meja e pappas lilla kille.

Mycket funderingar...

Fynd på rean

2010-12-29, 14:02:49 / Kategori: Shopping
Åkte in på rean i söndags, eller rättare sagt jag åkte bara för att gå på POPs rea. Älskar ju deras kläder, dom är färgglada, fina och av toppenkvalité. Årets rea var nog den bästa jag varit på. Ordentligt nedsatta priser. Tröjorna till Meja kostade 145 kr styck istället för orinarie pris 225 kr. Lite skillnad :) Fanns hur mycket fint som helst.


Till Alvin



Till Meja. Ytterligare en tröja fick hon, men den fanns tyvärr inte på hemsidan.

Träning

2010-12-28, 10:53:20 / Kategori: Allmänt
Tack för era tankar om Alvins ätande.

Idag började jag dagen med en timme på gymmet. Kändes superbra. Måste bli av med gravidkilona nu. Från och med nu ska jag ta mej dit minst en gång i veckan, helst två, men det beror på hur mycket sömn man får på nätterna här hemma. Till sommaren hoppas jag att jag är tillbaka på åtminstone den startvikt jag hade när jag blev gravid med Alvin. Helst nått kilo mindre.

På tal om sömn så hade vi en bra natt. Alvin var bara vaken två gånger och Meja sov hela. Känner mej rätt så pigg för en gångs skull. På programmet idag står storhandling och lite annan shopping. Badrumsmattor och snöskyffel ska inhandlas. Inte så spännande direkt.


Även Alvin kör gympa här hemma...

Det här med mat...

2010-12-27, 18:58:59 / Kategori: Alvin 0-6 mån
Behöver lite tips och råd.

Alvin har varit superintresserad av mat sen han var typ 3,5 månad. Tittar och sträcker sig efter maten när vi äter och så. Började ge honom smakportioner när han var runt 4 månader. Han gapar, smaskar med maten, men sväljer inte. Det är som att han inte förstår hur han ska göra. Han verkar tycka att det är gott, och jag har testat olika pureér samt gröt. Allt med samma resultat. Det har ju ändå gått 1,5 månad nu så man tycker ju att han borde greppa snart hur man gör.

Ersättning blir han inte mätt på alls, så nu äter han välling till alla måltider. Majsvälling på dagen och havrevälling på natten. Välling ger ju ofta snabb viktuppgång, vilket känns väldigt onödigt.

Någon som känner igen det? Vad tror ni, bara att vänta?


Våran julhelg

2010-12-27, 09:46:34 / Kategori: Allmänt




Vi har haft en härlig julhelg. Lugn och skön har den varit, vilket var välbehövligt. Julafton började med lek ute i snön, sen lunch hos Svens föräldrar för att därefter avslutas här hemma med tomte, julklappar och familjemys.

Meja avslöjade tomten, och tyckte att Oscar var tokig som klätt ut sig. Tror vi underskattade henne lite där *skratt* Massor med fina julklappar har både vi och barnen fått. Ätit god mat och haft trevligt sällskap. Som det ska vara helt enkelt.


God Jul

2010-12-23, 17:45:00 / Kategori: Allmänt


Hoppas att ni alla får en underbar julhelg!

Vinster

2010-12-22, 20:27:12 / Kategori: Shopping
Blev otroligt glad idag när jag öppnade min mail. Så ett mail med rubriken grattis och blev lycklig när jag öppnade det och såg att jag vunnit biljetter till en Pippiföreställning i Globen. Ville så gärna gå med Meja när jag såg reklam för den för ett tag sen, men tyckte att det var lite väl dyrt. Nu får vi i alla fall gå, och så kul det ska bli. Är inte förrän i april, men då har vi det att se fram emot.

För två veckor sen vann jag också i Carolinas julkalender, har helt glömt att berätta det. Ett presentkort hos CBkids blev mitt, och Alvin fick sig en fin body från Snoffs design. Han är supersnygg i den, mjuk och skön verkar den med.



Jag som tycker att jag aldrig vinner något. Wiie!

Kallt

2010-12-22, 08:52:57 / Kategori: Allmänt
Alvin fortsättter att vakna på nätterna. I natt var det "bara" tre gånger, varav en gång då han åt. Att ge honom välling har inte gjort någon skillnad alls på sovandet tyvärr. Som tur är så somnar han lätt om så det är korta stunder man måste vara vaken. Meja verkar dock äntligen vara frisk och vi fick sova til 7 imorse. Hoppas att det får fortsätta så nu.

Ute är det -23 alldeles för kallt för min smak. På nedervåningen var det bara 15 grader när vi vaknade. Varmluftspumpen tycker att det är för kallt och har tydligen frusit. Inte så kul, men som tur är så går det ju att elda. Blir massor med eldande idag med andra ord.

Idag blir det ingen utelek som ni nog förstår. Sven ska iväg på sista jobbmötet innan julledigheten så jag och barnen får mysa inomhus helt enkelt.

Julfix

2010-12-21, 15:49:18 / Kategori: Allmänt
Idag fick vi tag på vår kungsgran i alla fall. Tror att den blir toppen. Klädd är den inte än, det ska göras ikväll efter middagen. Killarna är hos farmor och farfar för att bygga årliga pepparkakshuset. Urmysig tradition som dom har haft sen många år tillbaka.

Dagen har vi ägnat åt att handla sista julklapparna, Sven behövde lite hjälp så det fick han. Jag kom även hem med en kjol som jag köpt för julklappspengar från min farmor. Nu kan jag vara snygg på julafton, känns bra. Julafton firar vi för övrigt hos Svens föräldrar, med två av Svens syskon med familjer. Vi äter jullunch där, och brukar sen gå hem vid 17, för att fortsätta kvällen här hemma bara vi i familjen. Ett bra upplägg tycker jag. Mysigt att ha julklappasudelningen här hemma i lugn och ro.

Hur ser eran julafton ut?


Pelle och Kalle

2010-12-20, 19:33:37 / Kategori: Allmänt
Blev ingen gran idag. Kungsgranarna var slut på Värmdö, så imorgon efter frukost tar vi en tur och ser om vi kan hitta en någon annanstans. Annars får det bli en vanlig helt enkelt. Vill helst ha en kungsgran eftersom dom inte barrar så mycket. Håller sig fina hela tiden.

Meja är fortfarande sjuk. Lätt feber och dålig i magen. Inte speciellt påverkad, utan det har varit fullt ös idag. Blir helt slut av hennes tempo kan jag lova. Hennes jullov har nu börjat. Hon skulle bara gå måndag och tisdag denna veckan, men nu blir det ju inget.

En liten stund var vi ute idag i alla fall. Tomtarna Pelle och Kalle har flyttat in på soffan utanför ena ytterdörren. Meja hjälper dom att borsta av snö. Ibland ber dom om pussar och kramar så då får dom det. Idag frågade dom om dom fick träffa Mejas lillebror, och såklart fick dom det med ;)


Meja sjuk

2010-12-20, 07:42:49 / Kategori: Allmänt
Meja kräktes och fick hög feber natten mellan lördag och söndag. Hela dagen igår hade hon sen lätt feber och var ynklig. Inget mer kräk tack och lov, men hennes mage varkar inte må så bra. Självklart blir det hemmadag för henne idag. Hon sover fortfarande så jag vet inte hur hon mår idag.

I eftermiddag kommer i alla fall killarna och då är det dags för julgransfix. Har faktiskt längtat efter granen dom senaste dagarna, men såklart måste hela familjen vara samlad när granen ska kläs. Ska bli roligt att se hur Meja reagerar när det kommer in en gran. Paket under granen tror jag dock vi får låta bli i år. Har en känsla av att Meja snabbt skulle packa upp dom vid ett obevakat ögonblick.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Första skidturen

2010-12-19, 08:00:00 / Kategori: Allmänt
Vi satt och tittade på längdskidor på tv jag och Meja. Meja studerar åkarna nogrant och sen säger hon Meja vill åsså. Vill du åka skidor frågar jag. Jaa, åka backen säger hon och skiner med hela ansiktet. Sven letade upp Olivers gamla skidor och så fick hon prova utanför huset. Inte i några backar förstås. Jättespännande. Hon förstod att hon ska röra på benen och tog sig faktiskt framåt. När vi skulle gå in sa hon åka morron mera. Sötisen.





Hoppas ni får en härlig fjärde advent!

Första sminkningen

2010-12-18, 08:58:07 / Kategori: Allmänt
Meja har ju alltid varit pappas flicka, men på sistone har det varit lite mer mamma. Nu vill hon bada med mej varje kväll, och efter badet så säger hon kom mamma mysa sängen. Att bli mer mammig betyder också att man ska göra som mamma. Äta samma frukost, ha halsduk som mamma när man går ut, och det viktigaste av allt, när mamma sminkar sig så ska Meja med. Knasunge.


Lite ögonskugga både på ögon och öron, samt lite mascara. Väldigt nöjd var hon.

Nattstrul

2010-12-17, 10:04:56 / Kategori: Allmänt
Nattstrul. Det började bra, men blev sen kaos. Meja vaknade, väckte Alvin och ja två vakna barn mitt i natten är inte vidare kul. Tog över en timme innan alla sov igen. Alvin vaknade sen två gånger till, innan båda barnen tog morgon vid 06.20. Sven var dock en ängel och lät mej gå och sova i andra rummet en timme så nu känner jag mej lite mer som en människa i alla fall.

Idag blir det lugnt här hemma. Sven jobbar hemma vilket betyder att jag och Meja kan gå ut och leka i snön utan Alvin sen. Lilla stackaren har förfrusit sin kind så det känns som att jag inte vill släpa ut honom i onödan. Hade faktiskt ingen aning om att bebisar förfryser sig så otroligt lätt. Lilla gubben :( Nu har han i alla fall fått en bättre mössa som skyddar ansiktet mycket mer. Får försöka ha honom i liggläge när vi är ute under vintern så att det inte blåser så mycket på honom heller.

Hoppas ni alla får en härlig fredag!

Mejas dag

2010-12-16, 18:13:20 / Kategori: Allmänt
Började dagen på gymmet och kände mej väldigt nöjd med mej själv. Har tänkt att jag ska komma igång ordentligt nu under jullovet när Sven är hemma mycket. Bara man kommer igång så är det ju inte så jobbigt att fortsätta sen. Bara Alvin börja sova bättre så man får lite mer kraft.

Idag var det Mejas dag på förskolan. Det är deras sätt att fira barn som fyllt år. Pippiklänning hade hon dagen till ära och var väldigt stolt. Meja fick hålla i samlingen, sätta upp barnens foto på väggen och välja sånger. Pappa haj och Här kommer Pippi Långstrump blev det. Hon fick ha med sig två leksaker att visa upp på samlingen också. Efter samlingen så läste dom Mejas favoritbok och dansade till Mejas favoritskiva, även dessa två medtagna hemifrån. Stora överraskningen var också att Pippi kom på besök. Gissa om Meja var överlycklig?

Med oss hem idag fick vi också en julklapp som Meja gjort till oss. Ska bli spännande att öppna på julafton. Första julklappen från skruttan.


♥ Alvin 5 månader ♥

2010-12-15, 12:09:26 / Kategori: Alvin 0-6 mån
Lilla hjärtat blir idag hela fem månader. Tänk vad mycket som hänt på den här korta tiden. Var på BVC idag och Alvin väger nu 8470 g och är 66 cm lång. Rund och go med andra ord. Han fick sina sprutor, den första utan ett knyst och efter den andra kom det ungefär 5 sekunders skrik. Väldigt skönt!

Alvin kan nu vid fem månader sitta kortare stunder ibland med händer som stöd, ibland utan. Han kan förflytta sig korta sträckor genom att kravla, övar flitigt på krypställning. Gillar sin gåstol och förflyttar sig snabbt med den. Sitter i sin stol när vi äter, är jätteintresserad av mat, men har inte riktigt förstått hur man sväljer maten. Vill vara med hela tiden och se vad som händer. Han är för det mesta en glad och nöjd kille som verkligen lyser upp när han ser sin storasyster trots att hon inte alltid är så snäll mot honom.


Sover gott ute i vagnen

Lilla fisken

2010-12-15, 08:12:28 / Kategori: Alvin 0-6 mån
Lite bättre natt här. Köpte majsvälling igår som vi blandade hans ersättning med, och han sov faktiskt bättre. Kan ju vara en tillfällighet, vi får väl se. Det var i alla fall ingen liten kille som ville vara vaken mitt i natten, och det tackar vi för.

Idag är det dags för BVC och sprutor. Får väl se om det blir några sprutor för Alvin är fortfarande väldigt snorig. Vore dock skönt att ha dom avklarade i god tid innan jul. Vikt och längd blir det idag i alla fall. Var två månader sen sist så det ska bli spännande.

Babysimmet igår gick toppenbra. Alvin plaskar på och är jättenöjd. Så fort dom andra bebisarna kommer nära så skrattar han högljutt och pratar på en massa. Han är, precis som sin storasyster, som en liten fisk i vattnet. Plaskar, sprattlar och är hur nöjd som helst.


Prat i mörkret

2010-12-14, 08:57:30 / Kategori: Allmänt
Väldigt trött mamma idag här hemma. Alvin har fått för sig sen ett par dagar tillbaka att det ska vara morgon runt 03.30. Vi förstår inte varför, och självklart får han inte som han vill. Dock låg han i natt i ungefär en timme och pratade högljutt i mörkret.

Idag är det babysim, tror inte jag ska bada utan det får Sven göra själv idag. Jag stannar på kanten och fotograferar lite istället. Roligt att ha lite bilder från babysimmet. Efter det ska jag och Alvin åka till Helena och lilla Tove för att äta lunch. Tror att Alvin kommer att uppskatta lite bebisdejt, blir ju inte så ofta.

Nu somnade Alvin, ska sova en stund jag med. Hoppas ni får en bra dag!

Mejas första luciatåg

2010-12-13, 09:38:29 / Kategori: Allmänt


Väckte skruttan imorse ändå. Hon somnade ju ändå så tidigt igår så det var inga problem. Bara -5 var det ute dessutom så det var ju ingen fara med det heller. Tio över sju gav vi oss iväg till förskolan, pappa och Alvin kom inte förrän dom började en halvtimme senare. Meja gick med i tåget, såg lite undrande ut, men var med hela tiden. Sjöng inte, men det hade jag inte trott heller. Blir ju så mycket när det är lucia. Här hemma har hon dock glatt sjungit luciasångerna.

Hon var i alla fall världens sötste pepparkasgumma idag. Otroligt stolt var jag över henne, min stora lilla tjej!


Loligt idag

2010-12-12, 19:43:30 / Kategori: Allmänt


Meja somnade 18.40, helt slut efter kalaset. Loligt idag sa hon nu på kvällen så jag antar att det ger dagen högt betyg. Jättefina presenter fick skruttan, och hon öppnade dom lika ivrigt som på sin födelsedag. Fina Pippikläder, kläder från Lundemyr, duplolego och en toppenbra bok låg i paketen. Boken läste hon med farmor direkt efter fikat. Hon lyckades hålla sig tills gästerna hade gått, men sen skulle kläderna provas. Mycket nöjd var hon kan jag lova.



Imorgon väntar Luciafirande på förskolan, 7.15 är det samling. Just nu är det riktigt kallt ute, och är det samma imorgon så stannar vi nog hemma. Kan bara inte att väcka henne så tidigt och sen tvinga henne att vara ute i -15. Lucia firas nämligen utomhus eftersom förskolan är så liten. Jag håller tummarna för att det blir varmare, såklart vill jag se skruttan gå lucia.

Kalasdags

2010-12-12, 07:35:51 / Kategori: Allmänt
Strax innan 7 vaknade Alvin, för morgon trodde vi såklart. Sven tog upp honom och la honom i famnen för att gosa. Tio minuter senare hade båda somnat igen. Jag lyckades dock inte med det. Även Meja sover. Bra start på söndagen också med andra ord.

Idag ska vi ha lite kalas för Meja. Dock blir det ett väldigt litet kalas eftersom folk valt att avboka bara nu dom sista dagarna. Dåligt. Senaste ringde igår kväll och sa att dom inte kunde. Inte sjuka utan dom hade annat att göra. Gör man så? Jag tycker inte det i alla fall.

Nåja vi blir i alla fall 7 vuxna och 7 barn vilket räcker gott och väl för Meja. Lite fika, tårta och bus. Blir säkert toppenmysigt.


Lite sovmorgon

2010-12-11, 10:39:40 / Kategori: Allmänt
Meja har kommit in i en bra sovrytm igen. I ett par veckor nu har hon sovit hela nätter igen. 19.30-07 är hennes natt ungefär. Imorse sov hon ända till 07.30. Glad mamma och pappa blir det då. Alvin tyckte dock att det skulle var godmorgon vid 03.30, då vaknade han och pratade glatt på.  Tog ett tag för honom att somna om, men sen sov han till efter åtta.

Idag blir det utelek, skridskoåkning och lite bak inför Mejas kalas imorgon. Känns som att det blir en mysig lördag. Vad hittar ni på idag?


Bästa presenten

2010-12-09, 19:10:15 / Kategori: Allmänt


Fick frågan om vad sångpåse är för något så jag tänkte bara visa det.  Man kan ju enkelt göra en själv om man har lust, men jag tycker att dom här figurerna är så fina så jag ville att Meja skulle ha en sån. Meja fick dom figurerna som är på bild här, och så finns det tolv figurer till.

Meja har full koll på vilka sånger som hör till dom olika figurerna. Hon kan också en bit på varje sång, vissa kan hon hela. Jättekul att hon gillar att sjunga tycker jag, det är ju så mysigt att sitta och sjunga. Dessutom så tycker Alvin att det är roligt med. Aldrig fel men saker som båda gillar.

Lite bilder från födelsedagen

2010-12-09, 07:52:01 / Kategori: Allmänt
Lägger upp några bilder från skruttans födelsedag även om det var några dagar sen. Hon var väldigt nöjd över att alla keter var till henne. Att öppna dom var dock roligare än innehållet tills alla var öppnade. Masssa duplolego, böcker, Pippipepparkaksformar, ullstrumpor från POP, en sångpåse och hästar var innehållen i födelsedagens paket. Kan säga att sångpåsen är den present som har varit överlägsen favorit. Det ska sjungas hela tiden här hemma nu, jättemysigt.


Många keter. Titta mamma wow gego!


Nalletårta, bakad av födelsedagsbarnet själv


En av presenterna, duplolegostallet. Meja älskar hästar

Hemresa

2010-12-08, 13:10:50 / Kategori: Allmänt
Sitter i bilen på väg hem. Mobilt bredband är inte så dumt ibland. Har haft jättesköna dagar i Skåne med familj och vänner. Som vanligt när man är borta så längtar man ju alltid hem, speciellt till sin egen säng.

I måndagskväll hade vi det jättemysigt, jag och tjejerna. I tre timmar satt vi och åt, pratade om allt möjligt, och njöt av att vara barnfria. Fondue åt vi, precis som vi alltid gör när jag är nere. Bästa fonduerestaurangen finna ju i Malmö. Saknar verkligen att ha tjejerna nära. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge tills nästa gång i alla fall.

Igår skulle vi ha åkt upp till Helsingborg till Ciliah och söta Matilda, men Alvin vaknade med feber så det var bara att ställa in tyvärr. Jättetråkigt för det var så länge sen vi sågs senast, men ja, det är ju sånt som händer när man har småbarn.

2,5 timme kvar hem, håll tummarna för att dom går lika smidigt som resten av resan. Båda barnen är otroligt duktiga måste jag säga inte mycket gnäll alls :)

För lika

2010-12-06, 13:15:38 / Kategori: Allmänt
Födelsedagen igår blev toppen. Meja öppnade paket, åt tårta och bakade pepparkakor med mormor. Hur glad och nöjd som helst var hon. Bilder kommer när jag har mer tid.

Förmiddagen idag har spenderats utanför Lund hos Maria, Tindra och lilla Saga. Meja och Tindra ägnade förmiddagen åt att bråka om leksaker. Dom är så otroligt lika till sättet så dom går inte ihop alls. Var likadant när vi var där förra julen. Helt galet. Vi han i alla fall med en massa bebis och barnprat, samt god fika. Mysigt.

Nu väntar Meja på att mormor ska komma från jobbet. Dom ska måla då har Meja bestämt, inte måla mamma, måla momo. Helt utkonkurerad är jag.

Ikväll sen ska jag in till Malmö och äta middag med Somar och Madde. Utan barnen vilket ska bli jättemysigt. Bara vara ute med tjejkompisar sådär har inte hänt sen innan Meja föddes. Välbehövligt med andra ord.

Grattis min älskade unge!

2010-12-05, 07:40:00 / Kategori: Allmänt
Tänk för två år sen så kom vår vilda busunge till oss. Två år fyllda med skratt, tårar, bus, gos och massor med kärlek.


Nyfödd 2008


1 år 2009


2 år 2010


Skåne

2010-12-03, 09:12:28 / Kategori: Allmänt
Dagen igår var fullt upp. Först var jag iväg och shoppade lite till mej själv. Lyckades komma hem med både byxor, kofta och två blusar. Äntligen har jag lite kläder som passar i alla fall, känns bra.

Väl hemma packade vi bilen, hämtade upp Meja efter hennes lunchvila på förskolan, och sen åkte vi. Resan gick superbra måste jag säga. Alvin gnällde kanske max en kvart på hela vägen och Meja ännu mindre. Tog 6,5 timme inklusive ett 50 min middagspaus och en kisspaus. När vi kom fram så vaknade givetvis båda barnen så det blev sent i säng. Meja var överlycklig över att se mormor/morfar och blev ledsen när hon skulle gå och lägga sig. Stackaren trodde att dom skulle försvinna igen.

Nu på morgonen har det varit full fart sen hon vaknade. Knappt att hon hade tid att äta frukost för att hon ville leka med mormor. Nu ska vi snart klä på oss och bege oss till lilla pulkabacken. Mys.

Hoppas ni får en bra helg!

Nöjd Alvin

2010-12-01, 18:38:56 / Kategori: Allmänt
Om gnällfasen är slut är väl lite för tidigt att avgöra, men idag har Alvin i alla fall varit på hur bra humör som helst. Vi träffade Jessica och Alexander vid halv tolv. Ungefär 1,5 timme senare åkte vi hem, och Alvin var glad hela tiden. Satt först 40 min (!) i barnstolen och sen i mitt knä, mysungen.

Väl hemma sov han en stund, och sen har han tränat på att sitta. Riktigt bra går det, han övar för fullt på att släppa båda händerna från golvet. Ibland går det, och ibland inte. En massa mys och bus han vi också med. När vi gick för att hämta Meja så somnade han så gott i vagnen och sov en lång stund.


Övning pågår!


På väg hem från skolan. Är jättenöjd med vagnen.

Gnällfas slut?

2010-12-01, 09:29:26 / Kategori: Allmänt
Redan mitten av veckan. Tidig morgon, redan vid 6, då kom Meja in och ville ha nänning. Vi får skylla oss själva gissar jag eftersom hon åt dåligt med middag igår. Givetvis borde hon ha fått något mer att äta innan läggdags. Nu har vi lärt oss det, och kommer förhoppningsvis inte att göra om det.

Alvin verkar vara på gott humör idag för första gången på länge. Detta betyder ju förståss en mycket gladare mamma.  Jag håller tummarna för att den här jobbiga "jag vill bara vara hemma" fasen är på väg att försvinna. Idag ska vi försöka äta lunch med Jessica och lilla Alexander, hoppas det funkar en stund i alla fall. I eftermiddag tänkte jag packa lite och när Sven kommer så ska jag åka och hämta mitt nya körkort. Äntligen.


Jag tävlar om ett presentkort på 500 kr från Geggamoja hos Britta Bloggar!
Tävla här du också!